Kendi öldürmüş nükleerli patlamayla Akainu iyi ki buna koltuğu vermemisulan kuzan o kadar smokera ben hala eski kuzanım aga falan deyip duruyordun önünde hocanı öldürdüler yazıklar olsun sana yuh
Kendi öldürmüş nükleerli patlamayla Akainu iyi ki buna koltuğu vermemisulan kuzan o kadar smokera ben hala eski kuzanım aga falan deyip duruyordun önünde hocanı öldürdüler yazıklar olsun sana yuh
sinirden doğru düzgün sonunu okuyamamışım hahahaKendi öldürmüş nükleerli patlamayla Akainu iyi ki buna koltuğu vermemis
Adam Amiraldi be bı zahmet olsun Amiralciler o kadar kötü değilKuzan kral hakisi olmadan bu kadar güçlüyse saygım arttı
Ben de orangutana benzediğinden ötürü sevmiyorum shiryu yu ama serideki rolü de belli az çok. BB ekibi konumlarının en güçlüsü olarak çıkacak. Zoroyla ne zaman kapışacağına bağlı olarak amirallerden güçlü çıkabilir. En kötü ihtimalle bile katayı kingi marcoyu çok zorlanmadan harcayacak seviyede çizilecek.Karakter gelişimini sevmiyorum. ID'de takılan adam yıllardır NW'de savaşan sağ kollar seviyesine çıkması seri adına üzücü.