Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BM denizci eğitimi alsa gerçekten de Amiral edermiş. Almamış haliyle bile aşırı güçlü kadın. Müthiş eğitimlerden geçiyor Amiraller. :)
 
Wb sakazuki'yi net bi üstünlükle yendi. Sakazuki'nin saldırıları kalıcı hasar bıraktığı için ölümcüldü wb'nin saldırılar ölümcül değildi o ayrı konu.

Dövüş sonunda wb dimdik ayaktayken ve marineford'a meydan okurken akainu yuvarlanarak düşüyor. Kalkmaya ve hatta logiaya dönüşerek kendini kurtarmaya bile hali yok. Ayağa kalkamayan bi adamın 1vs1'de kaderi bellidir. Akainu'nun tek şansı wb'nin o ölecek diye bırakıp gözlerini marineford'a çevirmesi oldu.

Garp vs kuzandaki senaryoyla farklı. Garp direk adamı yerin içine attı. Kuzan ayağa kalkamadığı için bi çukura doğru yuvarlanmadı.
Çukurdan çıkması 6 bölüm sürdü.
 
Akainu muhtemelen magmaya kadar düştü sonra enerjisini geri kazanıp tekrar çıktı. Lav adam olmasa Kaido gibi bilinmezliğe giderdi.
 
Garp için efsane diyebileceğimiz bir son olmayacak bu . Garpın tüm adayı düm düz etmesi lazım.

Bu gerçekten yaşlılığın arkasına saklanılacak bir bahane değil . İstediği zaman 74 yaşında adama Yonkou topuklatıyor ( Rayleigh )

İki ihtimal var , ya Garpın abartılması söz konusu , ya da Garp henüz hiç bir şey göstermedi .

Garp için söylenenlerle bundan daha fazlasını yapmasını beklememiz çok normal .

Roger arkadaş, bu adam Roger ile ölümüne dövüşmüş . Roger kim önüne gelene üstünlüğünü kabul ettirmiş , hakisi Derya deniz , yetiştirdiği miço bile şu an uzaktan haki salarak Amirali kilitleyen bir adam .

Garp bu performansı ile Rogere ayak uyduramaz . Bu işin altında başka bir iş var.

amiral fanı olarakta söylüyorum bu adaya Rogerin gelmesi söz konusu olsa Kuzan dışındaki çapulcu takımı derhal orayı terkeder Kuzanda dayağını yer otururdu . Garp ise şu anda ölüme doğru gidiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık