Garp'ın orada hakili yumruğu koyup iflahını kesmesi lazım, yazar mallığı var.Wb bunu yaptığında Teach gülüyordu taki deprem ile patlatana kadar. Gura gura ne beleş güçsün be abi.
Garp'ın orada hakili yumruğu koyup iflahını kesmesi lazım, yazar mallığı var.Wb bunu yaptığında Teach gülüyordu taki deprem ile patlatana kadar. Gura gura ne beleş güçsün be abi.
Big mom da queen'i tutup yere çarptırdı. Queen'in kahkaha attığını hatırlamıyorum.Yumruk falan yok ya, eliyle yakasından tutup yere vurmuş. Hakisiz atak. Feci plot var Shiryu'da.
Luffyden sonra tabikiYalnız Garp serideki en yakışıklı adammış.
Zoro mı bir şey yapmadı. Adam tüm adada adını duyurmuş aranıyor posteri olmuş. Ninja birliğinin içinden tek başına aman...Sen bir konuyu anlamıyorsun Müsteşar.
Kuzan vs Garp'tan epik bir şey çıkmaz zaten olan şeyin, etkinliğin yada dövüşün Dünya için bir kıymeti yok. Roger ve WB'nin ölümlerinin genel bir etkisi vardı Garp'ın durumu şuan çok sönük üstelik aldığı hasarlara verdiği tepki çok fazla.
Bir şeyler yapması lazım konuşulacak şeyler.
Örnek: Zoro, Wano'da kral hakiyi üst seviye kullanarak çıktı güç olarak inanılmaz bir şey bu, en tepedekilerin gücü ama Wano'da dişe dokunur bir şey yapmadığı için Bushiod, Zoro ve ben gömdük adamı arc bitince. Garp'ın durumunda hem güç olarak hem de boyut olarak eksiklik var bunların tamamlanması lazım.
Wb bir şeyler yapmadı diyorsunuz da WB'nin yaptıkları, karşılaştıkları şuanki durumdan çok daha fazlaydı.
Her neyse aynı lafları gevelemeye gerek yok sizi tatmin ettiyse ne mutlu size.
Shiryu pacasina birakmis. Adama zevkten kahkaha attırdınız.Big mom da queen'i tutup yere çarptırdı. Queen'in kahkaha attığını hatırlamıyorum.