Güncel karakter gelişimlerinde sorgulanamaz bir buff bence Shiryu G4 luffnin yendiği Kata'yı yenemeyecekse ne diye en güçlü rakibin sağ kolu?Saygı duyuyorum sadece.
Güncel karakter gelişimlerinde sorgulanamaz bir buff bence Shiryu G4 luffnin yendiği Kata'yı yenemeyecekse ne diye en güçlü rakibin sağ kolu?Saygı duyuyorum sadece.
Onun adalet dediği şey bence Sengoku ile Roger ile birlikte rakiple 2 vs 1 atmak.Aldığım haberlere göre Garp, Berserk moda girmiş. Adalet dediği reyizin Berserk moduymuş.
Gelecek bölüm önce Bogard'ın geçmişine Flashback yapılacak, Garp'ın onu yanına alıp eğitmesini ve birlikte girdiği birkaç savaşı göreceğiz gibime geliyor. Flashback bitince sahneye çıkıp kurtarma gemisinden zıplayarak seri başlarında Coby'nin tabancalarına yaptığı gibi Pizarro'nun devası elini de kuşbaşı et büyüklüğünde parçalara ayıracağını düşünüyorum. Sonrasında Garp'ın ve Coby'nin adadan ayrılmasına yardımcı olacak.
10-12 senedir Bogard'dan büyük bir hype bekliyorum. Kısmet gelecek bölüme galiba.
Nassii. Karasakal yokken Garp düşerse Garp severlere sabır, şans falan ne varsa bir şeyler diliyorum.
Uzun bir aradan sonra ilk kez görüyoruz Bogard'ı (orta panel en sağda)Gelecek bölüm önce Bogard'ın geçmişine Flashback yapılacak, Garp'ın onu yanına alıp eğitmesini ve birlikte girdiği birkaç savaşı göreceğiz gibime geliyor. Flashback bitince sahneye çıkıp kurtarma gemisinden zıplayarak seri başlarında Coby'nin tabancalarına yaptığı gibi Pizarro'nun devası elini de kuşbaşı et büyüklüğünde parçalara ayıracağını düşünüyorum. Sonrasında Garp'ın ve Coby'nin adadan ayrılmasına yardımcı olacak.
10-12 senedir Bogard'dan büyük bir hype bekliyorum. Kısmet gelecek bölüme galiba.
Nassii. Karasakal yokken Garp düşerse Garp severlere sabır diliyorum.
Bana şenlik olur diyeceğim de yaralar tazeyken dokunmam.
Garp en son BAA'ya uğrayıp, sonrasında umrunda olmasa da, Şirahoşi'ye refakat ediyor görünmüştü. Eğer BAA'dan Hordy'nin haplarından hacıladıysa şimdi tam sırası.Onun adalet dediği şey bence Sengoku ile Roger ile birlikte rakiple 2 vs 1 atmak.
İlerleyen bölümlerde Nightmare Garp görebiliriz.Coby Perona'ya yardım etti Moria da bunlara yardım eder.
Coby : Moria gönder oradan 10 gölge Garp ustam şov yapacak.
Redon erken mi başladı bunlara 50 tane çıktı şimdiden.