E yuh amaTaş olmayan yerine vurmuştur Garp xD en alt tabanı mı ne öyleydi suda kalan kısmı.
E yuh amaTaş olmayan yerine vurmuştur Garp xD en alt tabanı mı ne öyleydi suda kalan kısmı.
4 defa okudum anlamadım neyden önce neyin altı ?Araya girdim ama ondan önce değil mi bu benim hatırladığım kadarıyla o flashback sonrası ayrıca altlarıydı sadece
Vs. başlamış olup Garp'ta yola çıktığında Garp gelir Law'ı kurtarır diyorlardı. Şimdi sen Law, Garp'ı mı ışınlayarak kurtarır diyorsun.Ben Arıkovanı’na eğer ki Sengoku ve Tsuru gelmezse Law’ın geleceğini düşünüyorum…
Smoker’un adaya gelmesi çok şey değiştirmez bence.Hem güçlü değil hem de Aokiji artık bütün gemileri yakmış biri.Yani bu saatten sonra Smoker’un dedikleri Aokiji için bir anlam ifade etmez.Aokiji susturur direkt.
Law net olarak yenildi ve tayfası dağıtıldı.Law aptal değil yenildiği adamın peşinden gitmez ancak Karasakal Law’ın tayfasını tutsak almışsa Law Arıkovanını basar Garp’ın oluşturduğu kaosun arasından tayfasını alıp kaçabilir ancak Law’ın Garp’a destekten çok köstek olacağını düşünüyorum.Ben Arıkovanı’na eğer ki Sengoku ve Tsuru gelmezse Law’ın geleceğini düşünüyorum…
Smoker’un adaya gelmesi çok şey değiştirmez bence.Hem güçlü değil hem de Aokiji artık bütün gemileri yakmış biri.Yani bu saatten sonra Smoker’un dedikleri Aokiji için bir anlam ifade etmez.Aokiji susturur direkt.
Hiç sanmıyorum ama seri de ne kadar değişti bilemiyorumFinal boss BB değil de, hükümet olacak gibi görünüyor. Luffy hem dedesini, Coby ve buz amcasını ortadan kaldıran hem de BB gibi bir aşağılığı dünyadan silen gücü merak eder ve intikam almak ister, araştırmaları sonucu İm'i bulur ve erken bir vs. olur, tabi hikaye uzamazsa böyle bir senaryo çizilebilir