Hater ve troll yorumundan geçilmiyor. İçi boş mesajlar. Halbuki bekleseler de karakter yenilmişse de yenildiği gösterilse diğer tüm vakalarda olduğu gibi gte gelen karakter hakkıyla gömülürdü. Şu konu baştan aşağı falsoAşırı gömmeye başlamışsınız, bir süre sonra tadı kaçıyor.
Bir dahaki konuya dikkat ederiz dattebayo, sen memnun ol yeter kardeşim.Hater ve troll yorumundan geçilmiyor. İçi boş mesajlar. Halbuki bekleseler de karakter yenilmişse de yenildiği gösterilse diğer tüm vakalarda olduğu gibi gte gelen karakter hakkıyla gömülürdü. Şu konu baştan aşağı falso
Benlik bir şey yok konunun ederi olsun yeterAce'in yaşadığının bin beterini hakkediyor bu bunak.
Bir dahaki konuya dikkat ederiz dattebayo, sen memnun ol yeter kardeşim.
Sakazuki Wb yumruğunu yedi kalktı+Marco ve vistanın saldırısı hasar veremedi.Garp Kuzanin yumruğuna devrildi+Shiryu adamı delik deşik etti.Akainu tek hamlede Wbnin kafasının yarısını uçurdu Garp Shiryuya bir şey yapamadı.Akainu açık ara öndeGarp fiziksel güçte canavar diyorduk ama amirallerin garptan eksiği yok fazlası varmış akainuya kolunu veren kuzanla bile dovusemeyen ihtiyar demek ki mf de yalandan show yapmış
-sengoku ben işaret verince tut beni
- ne anlamadım
- akainu buraya gel,bittin olum( sengokuya işaret verir)
- akainu, kaç sen,bak zor tutuyorum parçalar seni
- gitti mi kanka
-gitti
-tamam bırak beni