Sırf Akainu ya kaybetti diye bunalıma girdiğini sanmıyorum. Zaten Ohara'dan beridir kafası karışıktı bu adamın, PH'deki dövüşe de sırf Akainu'yu filo amirali görmek istemediği için girdi. Tabi Karasakal'a katılırken kafasında ne vardı bana göre de meçhul. Yine de basit bir kuyruk acısı veya bir intikam mevzusu olduğunu düşünmüyorum. Belki de idaelleri doğrultusunda ilerleyebilmek için bakış açısını değiştirmesi gerektiğini düşündü veya Karasakal gelene kadar nasıl bir yol izlemesi gerektiğine karar veremedi kim bilir.Niye kırgındı işte :d
Zaten iki ihtimal var ya kazanıp filo amirali olacaktı ya da kaybedecekti . Kendi isteği ile amiral kalmak istemeyip istifa etti .
Her şey Aokijinin elindeydi . Kaybetti diye bunalıma giren kendisi Garp napsın ki .
Aokijinin ki şu an görünen filo amirali savaşını kaybettiği için denizci kurumundan istifa edip adalet anlayışım değişti tribine girmek .Sonucunu göze aldığı savaşa giren de kendisi üstelik .
tutarsızlık var . Hadi her şeyi geçtim katıldığı adam Teach . Marinefordda gözü önünde tüm adiliği sergilemiş adamı gözü ile görmesine rağmen. Whitebearda Aokijinin gözü önünde ihanet etti .