Adam gömerken de överken de en ince açıyı buluyor valla helal olsun. xD Buggy'yi de Shanks'a olan sevgisini gördükten sonra fav karakterlerime almıştım, liderlik konusundaki bu yeteneğiyle daha da gözüme girdi.İçinde bir sürü sevdiğimiz üye bulunan bulunan Garp lobisine çok yüklendik. Bari şu ödül işini aradan çıkaralım.
Efendim şimdi bildiğiniz gibi Buggy, tayfası tarafından adeta tapılan bir imparator ve malumunuz kafasına koyulan ödül de 3,189,000,000 beri. Büyük bir organizasyonun başındaki koskoca imparatorun ne olursa olsun bir denizciye kendi kelle ödülünden fazla değer biçmesi kabul edilemez bir hata olurdu. Bu yüzden kralı da gelse Buggy'nin bir denizciye verebileceği maksimum ödül 3 milyar beridir. Buggy'nin kafası cidden çalışıyor. @kaizokuou
Sakazuki zorbalık yapmış dövüşürlerken xdKuzanın motivasyonu ney? Sakazuki'yle dövüştün ve kaybettin bunun sonuçları olacağı en başından belliydi. Ne diye denizcilere bilendin hani bir sebebi varsa da göstersin artık daha uzatmanın manası yok
Öyle bir ajan varsa Koby çıkmalı. Dedeye bir de Sakazuki şoku olur. Gökyüzüne bakar ve Adaletini...@Down D. Stairs @Sephiroth
Uzun şapkalı eleman sword içerisindeki Sakazuki ajanı. Reis swordu bu elemanla kontrol ediyor.
Şunu Garp'tan göremezsek fena söveceğim.BM önce Law'ı üstünden iteklesin. İdareli kullanıyor canısı bir h.hakili rokougan atıp konuyu kapatacak.
Bende saf gibi serum bağlantılarını sayıyorum diyorum bir tanesi birleşiyor niye tek saydı.1 değil, 2 değil, 3 değil, 4 değil, 5 değil, 6.
Nerde utanma nerde arlanma.
Biz Mihawk>=Shanks diyoruz sen daha amiral diyorsun kral ya ohoooo..bu arada mihawk amirallerden güçlüdür ben diyim .Bu ödüle takılan biri değilim ama Mihawka verilen ödül çok manidar . Denizci avcısı biri sanırım Amiralde avlayabilir diye düşünülerek bu ödülü verdiler .
Amiraller için 3 milyar ödül az geldi .
Krizi fırsata çevirme diye buna denir Yoksa kriz değil de keriz miydi ? Düşen olursa haber et sana zahmet Haber verme ibanla değilse tabi.Garp’ın ödülünü mantıklı kılacak argüman elimde ama açıklayamıyorum. Garpçı arkadaşlar DM’den ulaşsın İBAN ile halledelim
Yazdım ya ardı yanık. Mal pembe kafayı kıskanmış... Smoker'i uyaran ustasına giriyor, genç kızı buz yapıyor ki yanlışlıkla taş gelse kız mefta. En olmadı devrimci çıkar denilen karakter BB için yanıp tutuşuyor karadelik fazla çekim yapmış...Kuzanın motivasyonu ney? Sakazuki'yle dövüştün ve kaybettin bunun sonuçları olacağı en başından belliydi. Ne diye denizcilere bilendin hani bir sebebi varsa da göstersin artık daha uzatmanın manası yok