BM Ve Kaidonun bile öldüğü meçhul iken garp ölürse şaşırırım.
Sen akıllı adamsın ya sonradan yüzüne vuracağımız yorumları doğrudan değil dolaylı yoldan imayla yaparsın Sonra da bilmezden gelirsinBen bu kadar vahşi gömmüyorum adamı ya, kıskandım bak
Garp'ı seven sevdiğimiz çok üye var, Garp'a çok ekstrem bir şeyler olsun istemem bir iki şov yapsın da insanların sözü olsun bari.Sen akıllı adamsın ya sonradan yüzüne vuracağımız yorumları doğrudan değil dolaylı yoldan imayla yaparsın Sonra da bilmezden gelirsin
Garp ölmez. Böyle bir şeyin dibini sıyırırken kabını delene kadar zorlamadan bırakmaz Bay Oda! Luffynin olmadığı yerde Garp ölmez.
Bunu yazarken göz kırpıyon di mi?Garp'ı seven sevdiğimiz çok üye var, Garp'a çok ekstrem bir şeyler olsun istemem bir iki şov yapsın da insanların sözü olsun bari.
Yapmasın abi boşver onların gönlünü başka şekilde alırız.Garp'ı seven sevdiğimiz çok üye var, Garp'a çok ekstrem bir şeyler olsun istemem bir iki şov yapsın da insanların sözü olsun bari.
Wg'de gördüm.
Kahkaha attımGarp ölürken "One Piece yok!" diye bağırıyormuş. xD
Hayır kırpmıyorum. Garp'ın gücü ile bir sıkıntım yok karakteriyle sıkıntım var, güçlü olması beni ırgalamaz.Bunu yazarken göz kırpıyon di mi?
Yani "bence de ölmez ama övmüş de olamayayım inceden değdireyim" diyorsun O da olur kaşına bandığım.Garp'ı seven sevdiğimiz çok üye var, Garp'a çok ekstrem bir şeyler olsun istemem bir iki şov yapsın da insanların sözü olsun bari.