Dragon'un final savaşında kiminle dövüşeceğini düşünüyorsun? Dragon vs Akainu iyi olur diyorum reis.Şu kötü günden sonra gelen fırtına gifi iyi geldi. Reis sonunda harakete geçiyor
Dragon'un final savaşında kiminle dövüşeceğini düşünüyorsun? Dragon vs Akainu iyi olur diyorum reis.Şu kötü günden sonra gelen fırtına gifi iyi geldi. Reis sonunda harakete geçiyor
ak*inu'nun çapı yetmez Dragano. Sabo uygundur onun için. Final savaşı için ya kutsal şövalye lideri ile ya da 5 kadim ile vs atar. Birde im varDragon'un final savaşında kiminle dövüşeceğini düşünüyorsun? Dragon vs Akainu iyi olur diyorum reis.
Kutsal şövalyeler amirallerden zayıf.ak*inu'nun çapı yetmez Dragano. Sabo uygundur onun için. Final savaşı için ya kutsal şövalye lideri ile ya da 5 kadim ile vs atar. Birde im var
Bu bilgiyi nerenden uydurdunKutsal şövalyeler amirallerden zayıf.
Dragon ve Akainu ikiside eski vice admiral. Bu dövüşün olmaması imkansız.ak*inu'nun çapı yetmez Dragano. Sabo uygundur onun için. Final savaşı için ya kutsal şövalye lideri ile ya da 5 kadim ile vs atar. Birde im var
Zoro kutsal şövalyelere tek atar diye yorumladım.Kutsal şövalyeler amirallerden zayıf.
Amirallerden güçlü olsa 4 Yonkonun içinden geçerlermiş kutsal şövalyeler. Hoş bir amiral yonko tayfasını tek başına alıyor zaten.Bu bilgiyi nerenden uydurdun
Kutsal şövalyelerden anca liderleri bir amiral kadar güclü olabilir kalanlar katakuri seviyesindedir.Amirallerden güçlü olsa 4 Yonkonun içinden geçerlermiş kutsal şövalyeler. Hoş bir amiral yonko tayfasını tek başına alıyor zaten.
Biri devrimci ordusu lideri. Diğeri kutsalların köpeği.Denk değiller konum olarak. İkisi arasına yaşanılacak dövüş Dragon'un üfürüğü ile tek atması ile sonuçlanır.Dragon ve Akainu ikiside eski vice admiral. Bu dövüşün olmaması imkansız.
Dragonun boşluklara bakıp aklında canlandırdığı hayallerin foruma yansımasıak*inu'nun çapı yetmez Dragano. Sabo uygundur onun için. Final savaşı için ya kutsal şövalye lideri ile ya da 5 kadim ile vs atar. Birde im var