Oluyor.Acaba sonradan nick değişikliği olabiliyor mu?
Oluyor.Acaba sonradan nick değişikliği olabiliyor mu?
Bence olaylar çözülünce anca gider. Vivi sağ kalmaz, pek sanmasam da Wapol bu olayı Viviye anlatabilir. Dönemeyeceğini biliyordur. Zaten o olmasa Sabo söyleyecek. Vivi hükümet çökmeden dönemez Arabastaya. Bence tabi.Vivi bir süre tayfada olur sonra alabastayı tamamen yönetmeye gider.
Karasakalı Shanks yenecektir.Shanks vs Luffy umarım olmaz. Gerginliği olmayan bir dövüş olur.
Blackbeard Shanks'ı öldürdükten sonra Luffy ile savaşsa güzel olurdu.
Shank karasakalı yenince ne yapıcak o zaman?Karasakalı Shanks yenecektir.
Luffy'de Im ile dövüşür.
Shanks Karasakalı yenerek Luffy'nin üzerinden bir yük kaldırmış olacak.Herkesi Luffyler yenemez.Shank karasakalı yenince ne yapıcak o zaman?
Tam tersi bekliyorum karasakal yener shanks'i. Sonra raftel öncesi veya çok zayif olsada sonrasi luffy vs. BB. En son luffy vs. Im.Karasakalı Shanks yenecektir.
Luffy'de Im ile dövüşür.
Basit senaryo senin dediğin umarım olmaz.Tam tersi bekliyorum karasakal yener shanks'i. Sonra raftel öncesi veya çok zayif olsada sonrasi luffy vs. BB. En son luffy vs. Im.
Son Savas bende toplu bekliyorum luffy vs Im çok büyük olucak. Diger seneryo ise basit görünse de bekledigim bir seneryo. luffy vs. shanks'ta luffy'ler için bi espirisi yok. Shanks'i öldüremez, digerleri iyiler luffy'e, usop yasopp'a saldiramaz. Zorlama olur. Ancak shanks tayfasini indiren BB ile vs. atarlarsa bilenmis bir luffy ve usop daha anlamli olur. Zaten luffy ve BB rekabeti eskiden beri birsekilde vurgulaniyor.Basit senaryo senin dediğin umarım olmaz.
Bence son savaş toplu olur,sırayla gitmez.
Luffy vs Shanks demedim ki ben xdSon Savas bende toplu bekliyorum luffy vs Im çok büyük olucak. Diger seneryo ise basit görünse de bekledigim bir seneryo. luffy vs. shanks'ta luffy'ler için bi espirisi yok. Shanks'i öldüremez, digerleri iyiler luffy'e, usop yasopp'a saldiramaz. Zorlama olur. Ancak shanks tayfasini indiren BB ile vs. atarlarsa bilenmis bir luffy ve usop daha anlamli olur. Zaten luffy ve BB rekabeti eskiden beri birsekilde vurgulaniyor.
Ayrica meyve iptal olunca haki ile o meyvelere karsi kazanan luffy daha da güçlü olacaktir Im vs'si için. Suan yeterli degil. Belkide antik silahla gelecek Im. Ne kadar güçlü belli degil. Yonkou üstüne çikmasi lazim luffy'nin.