Augurun meyvesi de olabilir.Tek tek taşımadıysa, ki taşınacak gibi görünmüyorlar, en mantıklı çıkarım bu.
Augurun meyvesi de olabilir.Tek tek taşımadıysa, ki taşınacak gibi görünmüyorlar, en mantıklı çıkarım bu.
Seri zaten Ejderler üstüne kurulu.Dragon da ejderha çıkarsa tam olur. İki ejder çıktı meydaneeee ikisi de birbirinden merdane...
Olaylar yaşanması gerekiyor. Durum böyle olunca ODA ne isterse oSelamlar. forumu kısa süre önce fark ettim. Sohbetleriniz hoşuma gitti bende katılayım dedim. Güzel bölüme denk gelmesi hoş oldu. Bir sorum olcak sizlere. Sabo'yu ve wapol'u nasıl fark etmediklerini anlamadım ben. Hakileri yok mu? Yoksa kendini gizlemek diye birşey mi varda sabo bunu mu yapıyor?
Hoş geldin, efsanevi nicki kapmışsın @Erwin Smith kardeşimizin eski nickidir. Soruna gelirsek bu durumlar da kalem ne çizerse o, bazı şeylerin düzgün açıklaması olmuyor.Selamlar. forumu kısa süre önce fark ettim. Sohbetleriniz hoşuma gitti bende katılayım dedim. Güzel bölüme denk gelmesi hoş oldu. Bir sorum olcak sizlere. Sabo'yu ve wapol'u nasıl fark etmediklerini anlamadım ben. Hakileri yok mu? Yoksa kendini gizlemek diye birşey mi varda sabo bunu mu yapıyor?
Bahane hazır. O an öfkelendiği ve başka bir şeye kontsrantre olmadılar.Selamlar. forumu kısa süre önce fark ettim. Sohbetleriniz hoşuma gitti bende katılayım dedim. Güzel bölüme denk gelmesi hoş oldu. Bir sorum olcak sizlere. Sabo'yu ve wapol'u nasıl fark etmediklerini anlamadım ben. Hakileri yok mu? Yoksa kendini gizlemek diye birşey mi varda sabo bunu mu yapıyor?