Dragon sıfır icraat yapınca iş sabo(ya düşüyor.Koçum benim beni hiç hayal kırıklığına uğratmıyorsun. Adam 3 adamla 2 amiral tutmuş diyorduk adam inlerine dalmış tek başına. Sek erkek. Kaido musun mübarek?
Caribou Croco reis'in adamı. Her şey plana göre ilerliyor.Crocodile biliyordu ki alabasta da önemli bişey var. Ama cokemedi işte... Büyüksün üstad...
Öyle değil bir önceki panelde tahta yakın olan kişi ile 5 kişi gözüküyor ki biz orada İm hariç dedik ama bir sonraki panelde Saturn'ün yanında beliriyor biri daha. Önceki panelde Saturn arkasında biri var gibi duruyor ama Sabo'nun arkasında kaldığı için Sabo'nun ön planda kaldığı gösterilmesi için ışıklandırma kaynaklı orada biri var mı yok mu emin olamadım. Öyleyse tahtın oradan inen alevi yutan İm ama değilse diğer panelde nasıl Saturn yanında kafam karıştı..6. kişi Im.
Onu ben de sorguluyorum Im 800 senedir orada ne halt yiyor mesela? O tahtta oturmak neden o kadar önemliBenim anlamadığım bir şey var. Diyelim ki Imu'nun varlığı öğrenildi. Ne değişecek?
Krallar bir anda isyan edip savaş mı açacak, hayır; sivil halk ayaklanacak mi, hayır; denizciler için bir şey değişecek mi hayır? Eee nedir bu gizliligin sebebi?
Çok şey. 19 krallık sözde eşitler. Birinin oraya oturması demek, diğer 18 krallığın da hak iddia etmesi demek. Yani adam "onun benden ne fazlası var" diye isyan çıkarabilir. Zaten böyle bir mevzu çıkmasın diye özellikle Boş Taht diye bir şey yapılmış.Benim anlamadığım bir şey var. Diyelim ki Imu'nun varlığı öğrenildi. Ne değişecek?
Krallar bir anda isyan edip savaş mı açacak, hayır; sivil halk ayaklanacak mi, hayır; denizciler için bir şey değişecek mi hayır? Eee nedir bu gizliligin sebebi?