Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1084 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Im garibim ne yapsın sevmiş Lilly hanımı. Lilly hanım da eşcinsel çıkınca bu da derde kedere doymuş müslüm baba eşliğinde içip feryat figan eylemiş. Ama yılmamış babasından gidip istemiş. Lily ve babası da kızı vermeyince napsın aklından çıkmayan birşey varmış oda Lily hanımın babası. Kin gitmiş bunlara. Soyunuzu sopunuzu kurutcam diye yeminler etmiş. Bir de ne görelim bunların adı Nefertari D.lily. Bakmış ki bunlar her yerde, tüm dünyayı ele geçirmeden olacak gibi değil. Amcaları goroseileri de almış yanına , 2 -3 tane de antik silahı cebine sokuşturup dünyayı ele geçirmiş. O gündür D gördümü durduramıyoruz Im amcayı. Soylarına kibrit suyu döküyor. ( Ne saçmaladım be , sakın örnek almayın :oleyo2: )
 
bu kadar gizem kasma arzusu bu adama nerden geliyor acaba,
dersin ki bu Im denen herif veya kadın neyse süpersonik güçlü birisi, zamanında antik krallığı devirdi ve kendi sistemini kurdu ope ope ile de ölümsüz oldu bitti gitti sonrasında bol bol aksiyon çizersin
ben buna okeyim mesela alabasta nedir ya yeter hikaye derinliği katma kardeşim kötü yazarsın bunun aksini ispat edemezsin 25 sene oldu hala silüet çiziyosun, dövüşleri offpanel geçiyorsun karakterlerin zaten içinden geçtin ne güç seviyesi kaldı ne bir şey, boş boş gidelim böyle
 
zamanında bu D ler ne yaptıysa adamlar ismini duyunca alttan bırakıyor merak etmeyin siz luffy reiz geliyo
 
Bu arada yabancı bir forumda şunu gördüm. How i met your mother dizisinin karakterlerinin isimleri önemli noktalarda gözüküyor.
Marshall d teach
Nico Robin
Lily.(im bu çıkarsa)
Barney ve Ted eksik . Teach 4 yonkoudan biri ve serideki son boss olmaya yakın. Robin serideki antik yazıtları okuyabilen tek kişi. Lily im ise dünyanın başındaki kişi. İm olmasa bile seri sonu için önemli biri olacak gibi duruyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık