Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1084 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serinin akışı croconun patladığını, hapse düştüğünü çıkınca da doğrudan yeni dünyaya gittiğini ve sittin sene uğraşsa da alabastada istediğini yapamayacağını gösteriyor. :D Hükumetin kurucu ailelerinden birine çatarak saçmaladığını anlatıyor. Sen hala istese plutonu çeker aleme tek atar hülyalarındasın :D
Sen bazı şeyleri algılamamak için çabalıyorsun, fakat gerçekler senin dediğinin tam tersini gösteriyor.

O yüzden ne dersen de boş, Antik silahın önemini anlamamışsın hele de halkı yanına almışken...
 
Gadasını kumlara yatırdığım, sen böyle bir şey istiyorsan bu kadar büyük infial oluşacak yeri seçmezsin. Değil croco, roger-wb ittifak olup çökse şuraya dünya hükümeti yok ederdi bunları gelen bilgilerin işaret ettiği üzere. Wapol örneği orada duruyor bak, Wapolün siyasi ve askeri aklı>Croconun batan ütopyası. Zaten akıllanmış olacak ki yeni dünyaya geldi bu sefer. İmparatorlardan ilham almış ama daha kurumsal düşünüyor. He o toplamak istedikleri ordu bir germa bile etmez tabii bunların bu vizyonsuzluklarıyla ama buggy reis araya op sokarak bir heyecan getirdi tabi birliğe.
Buggy olmasa hala ütopya diye gezer
 
arabasta'yı yönetenler kutsal ejder olmayı reddetmesine rağmen arabasta'nın başına bir şey gelmemiş. lily büyük ihtimalle arabasta halkı için feda etti kendini. ilerideki bölümlerde bir tane de lily için yakacağız büyük ihtimalle.
 
DHnin eli armut toplayacak zanneden croconun sonu
Aynısının Crocodile da olmayacağını düşünüyorsun, ayrıca Alabasta ve burayı nasıl bir tutma gafletine düştün acaba? Alabasta hain olarak nitelendirmesine rağmen yok edilmemiş bir ülke.

Şu yok edilen ülkede bile olanlar sonrası ülkeler isyana karıştı. Alabasta da benzeri olsa ne olurdu düşünemiyorsun belli ki.



Yani bu konuda Crocodile ve Cobra'nın konuşmasını okumayınca şu yorumun o kadar komik oluyor ki. O yüzden sen devam böyle... :S
 
Poseidon soy olarak Balıkadam Adası prenseslerinde görülüyordu.Acaba tıpkı Poseidon gibi Uranüs de Alabasta prenseslerinde soy olarak mı görülüyor?

Peki Vivi’nin antik silah Uranüs olma olasılığı nedir? Yani Im, Uranüs’ü kaybetmemek için Vivi’yi ortadan kaldırması gerekiyordur.


Hükümet eğer ki Lily’i Alabasta’yı terk etmesi konusunda zorlanmışsa ve Lily de ani bir şekilde kaybolmuşsa Lily’nin antik silah Uranüs olma ihtimali var.

Basit bir aşk hikayesi çıkmaz beyler.
 
Son düzenleme:
Poseidon soy olarak Balıkadam Adası prenseslerinde görülüyordu.Acaba tıpkı Poseidon gibi Uranüs de Alabasta prenseslerinde soy olarak mı görülüyor acaba?

Belki de Im’in Vivi’nin posterini kesmesindeki sebebi Vivi’nin antik silah Uranüs olmasıdır.Yani Im, Uranüs’ü kaybetmemek için Vivi’yi ortadan kaldırması gerekiyordur.
Luffy, Karasakal ve Shirahoshi’nin fotolarını kesmişti, Vivi’nin değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık