Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1084 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada gelen spoiler doğruysa lily nin Amazon lilyle bir ilgisi olabilir mi. Suanki arabasta kralının adı da cobraydi. Amazon lilyde her seyde yılanlar kullanılan bir ülke
 
Son düzenleme:
Beyler ace sabo ,lufy bunlar ufakken hep birlikte sopa kullaniyorlar simdi kapal fotosunda lufynin elinde kılıç var acaba lufy kücüklükten kalma aliskanlığı ile kılıç kullanmayi biliyorda oda simdiye kadar göstermek mi istemedi . cünkü sabo cok rahat hala sopasıni kullaniyor ve etkin bir sekilde kılıc kullananlara karşı koyuyor. sabonun gucü fazla okey onu söylemeyin ama burada 3 karakterde kucukken sopa kullaniyor bunun sadece 1i ustalaşmıs olamaz . sabonun dragondan egitim aldigini söylemenizede gerek yok cunku sabo dragon oncesi kullandigi sopa ile egitime devam ediyor ve bunu iyi kullaniyor diyorlarda . dusunceleriniz nedir merak ettim lufy seri sonu roger gibi etkin kılıç kullanır mı dersiniz?
 
Fujitora Meteor falan atmaya kalkışmıştı önceki bölüm , sanki düşmanla savaşma ayağına kutsalları gebertmek istiyor. Enteresan şeyler olacak gibime geliyor Fujitora tarafında. Reis'in adalet damarı tutarsa dümdüz eder o kutsal toprakları.
Reisi Koby sequel’inde filo amirali olarak bekliyorum.
 
Luffy'nin kutsal damcanaya vurmasının pek bir önemi kalmadı artık. Adamın astları bile kutsalların mekanında kutsal dövüyor. Sıradanlaştırdı Luffy reis. Yakında dokunulmaz amiralleri kum torbası yaparsa şaşırmam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık