Usopp çay bardağına nişan alsa Enies Lobby bayrak yakma vol 2 yaşanır direktSatürn’e birşey olursa Kizaru’yla vedalaşın beyler.Dua edin de Luffy, Satürn’ün fişini çekmesin.
Usopp çay bardağına nişan alsa Enies Lobby bayrak yakma vol 2 yaşanır direktSatürn’e birşey olursa Kizaru’yla vedalaşın beyler.Dua edin de Luffy, Satürn’ün fişini çekmesin.
Alır paltosunu çıkar gider la. Kizaru'yu kim tutacak?Satürn’e birşey olursa Kizaru’yla vedalaşın beyler.Dua edin de Luffy, Satürn’ün fişini çekmesin.
Güzel bir nokta o saatten sonra Kizaru Kutsallara kelleyi sunar.Satürn’e birşey olursa Kizaru’yla vedalaşın beyler.Dua edin de Luffy, Satürn’ün fişini çekmesin.
Devrim yapmaya çalışan bir ordunun komutanları da en azından bu kadar direnebilsin. Millet fazla gaza gelmiş ama öyle rezil olma gibi bir durum yok. Savaş devam etse kaybedecekleri de belli zaten tek çare kaçmalarıydı.Adamlar kutsalların bir emri ile köpek olmuş. Ayrıca ne olursa olsun çöp devrimci komutanlarına bile üstün gelememişler.
Ben şu noktada amiraller harici patlayan birilerini göremiyorum.
Amiralciler malum kesim falan diye kuduran sen değil miydin? Gücüne gitmiş demek ki. Kaldıramayacağın lafın altına yatmayacaksın o zaman. Ben seni alaya alıyordum, başka arkadaşlar üzerine alınmasin.Bazı kudurmuş amiral fanları aklı sıra dalga geçiyor. Bunlara göre aramaki devrim ordusunu (sabo+Dragon harici) sololayabilecek güçte oluyordu.Devrim ordusunu sololayabilecek adam yanında Fuji varken iki tane devrim ordusu komutanını kendini tutarken bile tekliyemiyor ya da ezemiyorsa demekki sandıkları kadar güçlü değilmiş
Bu kadar Patladıktan sonra bence sizin ağzınız bile açmamanız lazım
Sodex Mihawk rezil oldu diyenler arasında mıydın, pek hatırlamıyorum ama eğer öyleyse bir Amiralci olarak bölüme yorumun ne.Devrim yapmaya çalışan bir ordunun komutanları da en azından bu kadar direnebilsin. Millet fazla gaza gelmiş ama öyle rezil olma gibi bir durum yok. Savaş devam etse kaybedecekleri de belli zaten tek çare kaçmalarıydı.
Usopp çay bardağına nişan alsa Enies Lobby bayrak yakma vol 2 yaşanır direkt
Alır paltosunu çıkar gider la. Kizaru'yu kim tutacak?
Güzel bir nokta o saatten sonra Kizaru Kutsallara kelleyi sunar.