Çok şey istedin. Teklifimi yeniden yapmak için Garp’ın ölmesini bekleyeceğim…Hain fanı olmam ben. Sen Garp fanı ol, zaten Shanks'la aynı taraftalar.
Çok şey istedin. Teklifimi yeniden yapmak için Garp’ın ölmesini bekleyeceğim…Hain fanı olmam ben. Sen Garp fanı ol, zaten Shanks'la aynı taraftalar.
hayır yakışmıyor Mihawkla takılması bile kurtarmadı şu Dofi shipindenYakışmıyorlar diyen yalan söylüyordur.
Konuş yiğidim! En kötü bugünse en çok bugün amiraller! @sensey Ver mehteri, ver mehteri!Hadi Aramaki Yonko seviyesi olmasın ama ona yakın seviyede. Komutanlar falan baya çöp. Big Mom tayfasını sololar Aramaki.
Shanks daha 1 Aramaki'nin karşısına çıkacak cesarette değil. 2 tanesini yana yana görse Marijoa'ya kaçar Kızıl Ejder.2 Aramaki Shanks’ın içinden geçer.
Hep Aramaki yüzünden bunlar. İnsanlarda amiraller zayıf algısı oluşmasına en çok sebebiyet veren karakter kendisi. Hâlâ kızgınım Oda'ya bu konuda.Hala amiraller ile kumandanları kıyaslayanlar mı var? Akainu tek başına wb tayfası+Crododile karşı olmasına rağmen zorlanmadı bile. Kuzan Bm'nin mekanından yara almadan istediğini aldı.
Senin gibi en eski amiralcilerden biri, yenileri gömüyorsa, dofy >fuji önceden diyor muydun kaçırdım mı?Valla şu an Amirallik el ayak oldu . Yapacak hiç bir şey yok. Nerde Kuzan , Sakazuki .
Nerde bunak Fuji ve bağrı açık serseri Ryo .
şu an bu ikisini Kaido veya Shanks çok pis paspas yapar .
Eski amiralleri olayın dışında tutuyorum .
böyle dedim ya kesin kizaru da 2 bölüme tek yer
Fujitora ağır kaçar Dof'a.Senin gibi en eski amiralcilerden biri, yenileri gömüyorsa, dofy >fuji önceden diyor muydun kaçırdım mı?