Noldu yağ stokçusu Aramaki bir şey mi elde etmiş? Kötü gün derken ne kastediyorsun? Ufak bir devrimci ekibi amirallerin inine girmiş kestane gibi çizip atmış yani. Kötü günümüzde yoksun mu diyorsun? Düşene bir tekme de sen vur mu diyorsun?
Noldu yağ stokçusu Aramaki bir şey mi elde etmiş? Kötü gün derken ne kastediyorsun? Ufak bir devrimci ekibi amirallerin inine girmiş kestane gibi çizip atmış yani. Kötü günümüzde yoksun mu diyorsun? Düşene bir tekme de sen vur mu diyorsun?
Spoilera göre amiraller karsılık vermiyormuş, buna rağmen ciddi bir hasar da almamıslar.Noldu yağ stokçusu Aramaki bir şey mi elde etmiş? Kötü gün derken ne kastediyorsun? Ufak bir devrimci ekibi amirallerin inine girmiş kestane gibi çizip atmış yani. Kötü günümüzde yoksun mu diyorsun? Düşene bir tekme de sen vur mu diyorsun?
Bu amiraller ne mübarek adamlar ki kendilerine tokat atana diğer yanaklarını çeviriyorlar. Karşılık verememişler demenin başka bir yolu işteSpoilera göre amiraller karsılık vermiyormuş, buna rağmen ciddi bir hasar da almamıslar.
Aramaki özünde iyi çıkacak gibi @MihawkBu amiraller ne mübarek adamlar ki kendilerine tokat atana diğer yanaklarını çeviriyorlar. Karşılık verememişler demenin başka bir yolu işte
E usta Devrimci komutanları çok güçlü diyordun sana zahmet onları sen savun. Dragonla Sabo şov yapınca ben devralırım.@Tiksav Lee şuna bak abi devrimcinin de hakkını biz savunuyoz.
Aramaki One Piece evreninde bitkisel yağın mucididir. İyi olduğu şey ancak bu olur. Fujitora için desen eyvallah derim. Fujitora sevilmeyecek adam değildir.Aramaki özünde iyi çıkacak gibi @Mihawk
Saldırgan tavrı kimse zarar görmeden hemen teslim olsunlar diye göz korkutma amaçlı.
Güçlü çıkarsalar da sen damlıyon hemen sevinç gösterilerine, bizi de kenara itiyosunuz. Bizi mi koparıyosunuz anlamadim ki.E usta Devrimci komutanları çok güçlü diyordun sana zahmet onları sen savun. Dragonla Sabo şov yapınca ben devralırım.