Bence de öyledir. Oda sever böyle Ali Cengiz oyunlarını. Olan gariban Sanji fanlarına oluyor. Zannediyorlar ki Zoro-Sanji denkTartışmaya neden olacak tek şey Sanji’nin S-Hawk’ı dövmesi. Aklıma başka bir şey gelmedi.
Bence de öyledir. Oda sever böyle Ali Cengiz oyunlarını. Olan gariban Sanji fanlarına oluyor. Zannediyorlar ki Zoro-Sanji denkTartışmaya neden olacak tek şey Sanji’nin S-Hawk’ı dövmesi. Aklıma başka bir şey gelmedi.
Bu li1 ile Pew erken ulaşıyor spoilera ondan doğrudur diye attım. Senin Sanji nefreti çok büyük ama usta anlamış oldum.Anime'ye gönderme yapıyormuş, beğenenlere bak. Her şeye rağmen Redon daha iyi, Araplar hem spoiler almıyor hem de Redon'un giflerini kendileri biliyormuş gibi yorumluyorlar. :/
Ar.p diyelim ona. Hem ülkenin hem de spoiler zevkinin içine ettiler.Bu li1 ile Pew erken ulaşıyor spoilera ondan doğrudur diye attım. Senin Sanji nefreti çok büyük ama usta anlamış oldum.
@Tommy Vercetti : Ben seni tanımıyomki abimZoro tarafı tedirgin, Sanji seraphimleri ezdiyse olay gel @Alpamis @Sephiroth @Tommy Vercetti @Densetsu no Samurai
Kolpa o, bak @Erwin Smith etiketlemedik, racon biliriz. Ama o da Mihawk şov yapacak diye bir heyecanlanmıştı geçen.@Tommy Vercetti : Ben seni tanımıyomki abim
Tam sana teşekkür edecektim ki, bu mesajını gördüm. Yine de, Tommy takiyyecisini etiketlemen beni mutlu etti. Saygılar.Kolpa o, bak @Erwin Smith etiketlemedik, racon biliriz. Ama o da Mihawk şov yapacak diye bir heyecanlanmıştı geçen.
6 aylık süre dolsa da Bushido nickine dönsem diyormuş. Doğru mu?Tam sana teşekkür edecektim ki, bu mesajını gördüm. Yine de, Tommy takiyyecisini etiketlemen beni mutlu etti. Saygılar.
Henüz Spoiler yok.Bu başlık altında hiç bir şey takip edemiyorum. Son durum nedir ne olmuş yok bir amme hizmeti verecek olan?