San-Bon üzerinden de bakılabilir. 3 tane yapar o zaman da. Sabo = 3 Mihawk3'de "sa" var ama bo yok. 8''de ba var. Saba diye bağlarsa 3.8 tehlikesi.
San-Bon üzerinden de bakılabilir. 3 tane yapar o zaman da. Sabo = 3 Mihawk3'de "sa" var ama bo yok. 8''de ba var. Saba diye bağlarsa 3.8 tehlikesi.
bilmem buggy yonko olduğundan beri kendimi buggy sanıyorumForum üyeleri ile karakterleri ne zaman ayırmaya başlarsın. Tam süre versene bana.
Ödül 0 çünkü en tehlikeli insanlara ödül verilmiyor diye biliyorum3'de "sa" var ama bo yok. 8''de ba var. Saba diye bağlarsa 3.8 tehlikesi.
Eli tetikte bekliyor nişan almış @RedTeroRSabo Mihawk'tan yüksek ödüllü çıkarsa vay ki ne vay.
Kendimi Ömer Çelakıl gibi hissediyorum artık bu Oda yüzünden3'de "sa" var ama bo yok. 8''de ba var. Saba diye bağlarsa 3.8 tehlikesi.
İlk açıklanan ödülü 602 milyon nasıl ödül vermiyorlar.Ödül 0 çünkü en tehlikeli insanlara ödül verilmiyor diye biliyorum
Reyiz kanıtın var mı?Kaido birgün kalkıp “artık devrimciyim” dese 6 milyardan aşağı ödülü olmazdı. Dragon’a az gelir 5,5 falan.
Reyiz kanıtın var mı?