Benim ödülü için beklentim ta eskiden belli..
Dragon'un hedefi büyük ama hedefini gerçekleştirmek üzere olmak var bir de uzun süredir pasif takılmak var. Sadece hedef tek başına bir ödül aldırsaydı.. Yani o kayıp tarihi ortaya çıkarmakta bir tehdit diyorum ben sadece Rogerın bildiği şeyler hükümet için çok sıkıntılıydı. Korsanlar Kralının üstünde alacağı her türlü ödül kendi içinde tutarlılığa sahiptir. Yoksa daha yüksek neden olmasın ben 6,7 saçma demedimki 5 çıkmasına laf edilmesi anlamsız geldi sadece. Şu forumda Devrimcilerle ilgili ne gelişme olursa olsun adam gömülüyor yani ne diyeyim ben.. çok ağır bir şey de demedim hemen kızmışsın. Benim seri hakkında yanıldığım yorumlar oldu da zaten senin laf etmene gerek kalmadı yine forumda haklı olduğu konularda da yanıldım algısı yapıldı millet yanılınca salağa yatıyor ben de bu ortamda bunu sevmiyorum. Yahu yanılınca sessiz takıl eyvallah da bana niye laf ediyorsun o zaman başka zamanlarda.. neyse konu konuyu açtı sustum
Kızmadım yahu. Benim ''7'den az çıkarsa seriyi bırakın'' lafıma saçma saçma yorumlar demen garip geldi. Ben de gömmüşümdür Dragon'u, gerek ciddi gerek eğlencesine. 5,5 milyarı az buldum diye hater deniyor, yol yapıyor deniyor, tuzak deniyor. Ödülünü az bulduğumuz adamın sağ kolu da MJ'yi basıyor yani. Az bulunması anormal değil. En yakınına 2 milyar fark atar, az denirse o zaman eleştirilir o kişi.