Dragon'un şovu yaklaştığı için herkes önlem alma derdine girmiş tamam arkadaşlar en Dragoncu sizsiniz
Doğruları söylemek için illa fan olma gerekliliğini savunan bu anlayışı kınıyorum.
Dragon'un şovu yaklaştığı için herkes önlem alma derdine girmiş tamam arkadaşlar en Dragoncu sizsiniz
Benim alakam yok, Garp sposuna coştum en son onda da reis şov yaptı zaten.Yorumların hepsini okumadım ama Montana ,Invictus ve Sodex gaza gelip şampiyonluk kutlamalarına başladıysa o spoiler sahtedir Bursa’dan gol haberi gelir test edildi onaylandı.
İnvictus yok reis anlasana spoilere fanlardan çok tepki verdiler birde.Yorumların hepsini okumadım ama Montana ,Invictus ve Sodex gaza gelip şampiyonluk kutlamalarına başladıysa o spoiler sahtedir Bursa’dan gol haberi gelir test edildi onaylandı.
Sanji seraphimlere bir bir tek atıyormuş Sonra birden wano Flashback'ine geçiyormuşuz Sanji ifrit jumble deyince, Kaido Luffyle dövüşürken şaşırıyormuş. Sonra da bu cehennem ateşini kullanabilen adamı nasıl adamın yaptın diye Luffye soruyormuşBu ne la, mangada yoktu böyle bir şey.
Kafam karıştı yaSanji seraphimlere bir bir tek atıyormuş Flashback'te de Sanji ifrit jumble deyince, Kaido Luffyle dövüşürken şaşırıyormuş. Sonra da bu cehennem ateşini kullanabilen adamı nasıl adamın yaptın diye Luffye soruyormuş
Ben @Whitebear D ile milleti gazladım la sadece. Spoya siz yükseldiniz @Mihawk patlattı. Benim alaka sıfır.İnvictus yok reis anlasana spoilere fanlardan çok tepki verdiler birde.
Ölü adamın doğumgününün kutlandığı nerede görülmüş.@Alpamis Luffy'nin doğum günü 5 mayıs, belki ona özel bir bölüm gelir.
Ben @Whitebear D ile milleti gazladım la sadece. Spoya siz yükseldiniz @Mihawk patlattı. Benim alaka sıfır.
Ben de yükselmedim kim yükseldi la o zaman? Kim bu "Siz" ?Ben @Whitebear D ile milleti gazladım la sadece. Spoya siz yükseldiniz @Mihawk patlattı. Benim alaka sıfır.