1 milyar koymuş adam. Net daha güçlü@Arthur Morgan dediğim ayarda çıkmış demek ki Dragon. İmparator kıvamındadır, Kaido'dan güçlü çıkmaz demiştim.
1 milyar koymuş adam. Net daha güçlü@Arthur Morgan dediğim ayarda çıkmış demek ki Dragon. İmparator kıvamındadır, Kaido'dan güçlü çıkmaz demiştim.
Reis ne diyorsun King, Kata'dan ne kadar güçlüdürLuffy o zaman 7'lere vuracak. WB'cilere geçmiş olsun. @RedTeroR
Devrimcilerin lideri olmasının hiç etkisi yok tabii.1 milyar koymuş adam. Net daha güçlü
Kendi belirlemiyordur da şöyle bir şey olabilirKızıl ejder ödülünü kendi belirliyordur merkeze gidip. 4 milyar çok ona.
6 olsa 7 niye değil dersiniz@Skywalker 5'e fit oldu hemen 6 olmalı dedik diye laf yapiyordu bir de
Ben 10 milyar tahmin yapmısım odül tahminlerinde kardesim. Azı kesmez.6 olsa 7 niye değil dersiniz
Roger kk olmuş zar zor 500k fark atmış wb ye. Gücü en az 4.8 dir kardeşim küsürat bile veriyorum sana xdd hem kaido nun ödülü de saf güç değil sen ordan 6 yı çıkar en az 800k fark atmıgsjshwjhwksDevrimcilerin lideri olmasının hiç etkisi yok tabii.
Helal olsun sana yüklü oynamışsın ama oturan adam o kadar etmez sanki.Ben 10 milyar tahmin yapmısım odül tahminlerinde kardesim. Azı kesmez.