Pasifisr dediğin adam bir ara gazetede Roger'dan daha fazla ön plandaydı. Bunlar laf hacı.
Dragon'un amacını kimse ciddiye almaz mı demek istiyorsun şimdi, ne diyorsun? Dikkate almayalım mı hükümete karşı oluşunu?
Pasifisr dediğin adam bir ara gazetede Roger'dan daha fazla ön plandaydı. Bunlar laf hacı.
Evet. "Page One yer bunu" falan diyordu Crocodile konularından birinde. Bu dediklerinden sadece biri...Bunu dedi mi cidden ?
Onun amacına sahip bir sürü insan var diyorum. Ama herkes onun gibi olamamış. Adamın Roger'dan fazla ödülü var. Bu amacından dolayiyla açıklanacak bir şey değil.Dragon'un amacını kimse ciddiye almaz mı demek istiyorsun şimdi, ne diyorsun? Dikkate almayalım mı hükümete karşı oluşunu?
Croco değil Page One, uçan ezikleri 1v5 yener.Evet. "Page One yer bunu" falan diyordu Crocodile konularından birinde. Bu dediklerinden sadece biri...
Onun amacına sahip bir sürü insan var diyorum. Ama herkes onun gibi olamamış. Adamın Roger'dan fazla ödülü var. Bu amacından dolayiyla açıklanacak bir şey değil.
İvankov'un amacı da aynı.
Yav hehe kardeşimOnun amacına sahip bir sürü insan var diyorum. Ama herkes onun gibi olamamış. Adamın Roger'dan fazla ödülü var. Bu amacından dolayiyla açıklanacak bir şey değil.
İvankov'un amacı da aynı.
Ona göre Page One yener hem de patlamadı. Sen ne biliyorsun! :SCroco değil Page One, uçan ezikleri 1v5 yener.