Yahu meydan okuduğu yer yok olum konuşma bomboş hemde troll konuşma işin komik olan yanı da bu. Yani arkadaşlar bile sana gerekli cevabı vermiş ama hala zorluyorsun...Timsah kardeşim bana meydan okuduğu yeri at dedin attım, nerede okumuş hani dedin özellikle orayı kırpıp attım. Şimdi niye kırptın hani dövüş diyorsun. Biz sana ta en başından beri Croconun meydan okuması Buggy'nin meydan okuması kadar saçma diyoruz zaten. Buggy'ninkine saçmalık diyorsun ama Croconunkini apaçık yüceltiyorsun. Şu an o kadar sinirlisin ki elinde kanca olsa erir farkındayım ama sakin ol ve bir bardak su iç
Yani niye kırptın demem sebebi olayın tamamen troll ve daha farklı bir olay olması. Utanmasan haklı cikabileceksin diye WB'nin Buggy dengi olduğunu savunacaksın.
Çünkü Crocodile troll karakteri değil, WB ile dövüşmüş ve yenilmiş büyük ihtimalle yaraları bile o dövüşten kalma. Sengoku bile "WB'ye yardım edecek son kişinin sen olduğunu düşünmüştüm" tarzında konuşuyorken senin troll muhabbet üzerinden bu kadar bağdaştırma yapman komik oluyor...
Yani komik şeyleri savunmak hoşuna gidiyor belli ki sen iç beni sinirlendirmeyi geç güldürüyorsun yorumlarınla.