Şu aramakiyi 20 yıllık amiral karizmasını bozmak için seriye eklemiş oda belli oldu. İnşallah dogru değildir de amiral karizması diye birşey devem eder seride
Şu aramakiyi 20 yıllık amiral karizmasını bozmak için seriye eklemiş oda belli oldu. İnşallah dogru değildir de amiral karizması diye birşey devem eder seride
En delikanlılarını sona bıraktı Oda. Milletin hakiden lazer attığı ortama full fiziksel meyve ile dalacak.Bunun lobiyi parselle reis düşükken, açıkta beni alın diye bekliyor lobi.
Bunlar şovalye oldukları için meyve ile vücutlarını, haki ile ruhlarını kirletmemişler. Mermer tokatlayarak bir tokat saldırısı geliştirmişler. Kutsal Şovalye tokatı, bu Ejder Pençesinin antisiymiş.En delikanlılarını sona bıraktı Oda. Milletin hakiden lazer attığı ortama full fiziksel meyve ile dalacak.
9 Kızıl Kın vs. 9 Kutsal Şövalye çizmese adam değildir Oda. Ben Oruç'u diyordum bu arada.Bunlar şovalye oldukları için meyve ile vücutlarını, haki ile ruhlarını kirletmemişler. Mermer tokatlayarak bir tokat saldırısı geliştirmişler. Kutsal Şovalye tokatı, bu Ejder Pençesinin antisiymiş.
Seride boş atma gaza gelme kendini birşey sanma konusunda 9 kızıl kından daha büyüğü yok. Şuan 9 kızıl kına yol verseler 9 kutsal şövalyeyede kafa göz dalıp tekte giderler sonra harekiri yapacakken usopp un iki sözüyle vaz geçer tekrar erkek olurlar9 Kızıl Kın vs. 9 Kutsal Şövalye çizmese adam değildir Oda. Ben Oruç'u diyordum bu arada.