Aynen şimdiye meyvede ustalaşmıştır hatta 2 ayda serideki ilk yada ikinci zoan uyanışını bilinçli açan zürafa varken sabo hayli hayli uyandırmış olabilirOrası öyle tabi. Sabo potansiyeli olan bir karakter, meyveli ilk aldığında bile iyi kullanıyordu.
ÖyleSeride bu ataktan ağır yara almayacak kimse yok. Şu haki'ye bak be.
İroni yapıyordum aslında.Eğer öyle olsaydı karasakal kuzana katılırdı. Halbuki kuzan karasakalin 10.kaptani oldu. Buda yonkouu>amirali dogruluyor
Kuma’yı kaçırıp savaş ilan etmişler işte. Görevi tamamlamış.Öyle
Sabo'nunki artistik patinaj. İki amiralle kapışıyor sonuç yok. Biraz Mj'ye gideyim manzaralı bir kahvaltı yapayım diyor sonuç yok. Bir arkadaşa bakıp çıkacaktım edasıyla ordan oraya gidip onun ekmeğini yiyor. Hayır bilmeyen de Sabo>Zoro diyor ona yanıyorum
Katılıyorum . Amiraller mariejoiste tam güç dövüşemez , buna uygun meyveleri yok .Amiral savaşında marijoes zarar görecek diye amiraller dezavantajli şekilde savaşırlar. Fuji ve Aramalı de alan hasarlı meyveler var ve coğrafyayı değiştirirler o derece meyveler var. Bunu da kullanamiyorlar tüm güç olarak kutsal topraklarda. Bundan dolayı devrimciler bunu fırsat bilip ellerini çabuk tutmuş ve görevi başarıyla tamamlamişlar.
Kısacası olay bu açıkça...
Bu arada devrimci komutanları abuk sabuk tiplerinden ötürü çok küçükseniyor. Ama çok işlevseller ve göründüğü kadar güçsüz değiller. Tam aksine oldukça güçlüler.
Sabo zorodan büyüktür diyor ve arttırıyorum sabo yol bulma konusunda zoroyu 938829292 kat daha büyüktürÖyle
Sabo'nunki artistik patinaj. İki amiralle kapışıyor sonuç yok. Biraz Mj'ye gideyim manzaralı bir kahvaltı yapayım diyor sonuç yok. Bir arkadaşa bakıp çıkacaktım edasıyla ordan oraya gidip onun ekmeğini yiyor. Hayır bilmeyen de Sabo>Zoro diyor ona yanıyorum
Çekinmemiş ama şimdi olmazsa asla demiş olabilir.Holy Knights oluşumu neyse Dragon bayağı çekinmiş. Bunlardan sürpriz karakterler çıkacak belli oldu.