IM’in yüzü gözüküyormuş
Bölümde Aramaki yine rezil oluyor sanırım. Başa bela aldık yine @Mihawk
Fujitora Sabo ile dövüşürken Aramaki Fujitora'yı "karışma başımıza iş alacağız" diyerek arkadan durdurmaya çalışıyormuş. Fujitora 2vs1 yapmış yaniBölümde Aramaki yine rezil oluyor sanırım. Başa bela aldık yine @Mihawk
Sabo büyük ihtimalle Aramaki’ye üstünlük kurdu, Oda’nın Fuji’yi kötü duruma düşüreceğine pek ihtimal veremiyorum. Bu Aramaki herkesten bir potsa ayar yemek için çizilmiş resmen. Bir şeyler yap be artık reis.Fujitora Sabo ile dövüşürken Aramaki Fujitora'yı "karışma başımıza iş alacağız" diyerek arkadan durdurmaya çalışıyormuş. Fujitora 2vs1 yapmış yani
ben yanarsam sende yanarsın nasıl amiralcisin sen
Spoilerciler abartıyor. Bir şey yoktur. İki bölüm önce de Garp Kuzan’a tek attı diyorlardı.Sabo büyük ihtimalle Aramaki’ye üstünlük kurdu, Oda’nın Fuji’yi kötü duruma düşüreceğine pek ihtimal veremiyorum. Bu Aramaki herkesten bir potsa ayar yemek için çizilmiş resmen. Bir şeyler yap be artık reis.
Fuji'nin başı sargılıydı.Sabo büyük ihtimalle Aramaki’ye üstünlük kurdu, Oda’nın Fuji’yi kötü duruma düşüreceğine pek ihtimal veremiyorum. Bu Aramaki herkesten bir potsa ayar yemek için çizilmiş resmen. Bir şeyler yap be artık reis.
Ne bekliyordun ki zaten olması gereken olmuşAllah kahretsin amiraller gene rezil oldu galiba. Sabo falan diyorlar
WB'ye nasıl eksi yazıyorWB'ye eksi yazar.