Kondisyon ile alakalı bir şey. Daha fazla magma yapabilir ama magmanın gücü değişmez. Basitçe anlatıyorum daha nasıl anlatacağım?Ürettiği magma miktarı veya konsantrasyonu değişir mi değişmez mi?
Kondisyon ile alakalı bir şey. Daha fazla magma yapabilir ama magmanın gücü değişmez. Basitçe anlatıyorum daha nasıl anlatacağım?Ürettiği magma miktarı veya konsantrasyonu değişir mi değişmez mi?
Ee, Kaido da daha çok ateş üretir o zaman.Kondisyon ile alakalı bir şey. Daha fazla magma yapabilir ama magmanın gücü değişmez. Basitçe anlatıyorum daha nasıl anlatacağım?
Daha fazla ve uzun süre ateş üretebilir ama yaptığı Bolo Breath atağının Momo’nunkinden bir farkını görmedik. Atak aynı atak. Ateşin gücü aynı yani.Ee, Kaido da daha çok ateş üretir o zaman.
Ben daha konsantre saldırabileceğini iddia ediyorum.Daha fazla ve uzun süre ateş üretebilir ama yaptığı Bolo Breath atağının Momo’nunkinden bir farkını görmedik. Atak aynı atak. Ateşin gücü aynı yani.
Raizo’nun ateş ataklarından etkilenmeyen adam Momo’nun atağından etkileniyor. Kaido Ryokugyu’ya aynı atakla saldırsa bundan farklı bir durum olmazdı. Marco bu Kaido’nun atağını meyvesiyle tanklayabiliyor misal.Ben daha konsantre saldırabileceğini iddia ediyorum.
Ryokugyu'yu etkilemeyebilir. Meyvenin niteliğinin herkes için aynı olmadığına güzel bir örnek Ryokugyu. Ateş geçirmez odunundan bahsederken "bir amiralin buna savunması olmayacağını mı düşünüyorsun?" diyordu. Gücüne dayandırıyor. Buggy yese o da aynı şeye dönüşecek ama ateşe dayanıklı olmayacak belki.Raizo’nun ateş ataklarından etkilenmeyen adam Momo’nun atağından etkileniyor. Kaido Ryokugyu’ya aynı atakla saldırsa bundan farklı bir durum olmazdı. Marco bu Kaido’nun atağını meyvesiyle tanklayabiliyor misal.
Berkay meyveyi ustaca kullanmaktan bahsediyorsun hala. Kaido’dan çok bir fark bekliyorsan Marco’yu silmesi lazımdı orada. Marco Kizaru’nun atağını tanklarken vücudu siliniyor, Kaido’yu tanklarken öyle bir şey olmuyor, bir de Kaido karşısında yaralı. Kizaru’nun meyve atakları Kaido’dan güçlü. Kizaru > Kaido mu diyeceğiz? @sensey @MewtwoRyokugyu'yu etkilemeyebilir. Meyvenin niteliğinin herkes için aynı olmadığına güzel bir örnek Ryokugyu. Ateş geçirmez odunundan bahsederken "bir amiralin buna savunması olmayacağını mı düşünüyorsun?" diyordu. Gücüne dayandırıyor. Buggy yese o da aynı şeye dönüşecek ama ateşe dayanıklı olmayacak belki.
O kullanım ustalığına giriyor, magmanın özelliği değişmez.
Meyvenin niteliği değişmez dediğin için örnek verdim, ustaca kullanmak diyorsun hâlâ.Berkay meyveyi ustaca kullanmaktan bahsediyorsun hala.
Garp, Shanks vs görünce onu tamamen unuttuk. Şimdi en heyecanlı yerinde 3 bölümü kendisine ayırır.York hissediyorum Kadir, özledik hem yahu
Ryokugyu orman hala zaten, yanıyor sadece bir teknik geliştirmiş. g4 gibi bir olay. Trole vurdun iyice.Meyvenin niteliği değişmez dediğin için örnek verdim, ustaca kullanmak diyorsun hâlâ.