Olumsuz izleyenler bölüm için 10/10 veya 10/9 veriyorlarmış özellikle dövüş sahneleri çok iyiymiş.Japonya'da bölümü gereksiz hypelıyorlar gibi görünüyor.
Bölümü yapan kişi şu sahneyi hazırlayan kişiymiş.
Olumsuz izleyenler bölüm için 10/10 veya 10/9 veriyorlarmış özellikle dövüş sahneleri çok iyiymiş.Japonya'da bölümü gereksiz hypelıyorlar gibi görünüyor.
O kadar olsun.O devasa yumruğu da küçümsememek lazım ama. Normal yumruğuyla vursa o etkiyi yaratamazdı.
Yazdıklarımız orada duruyor.Hatta ben en güçlü ikinci paramecia dedim diye şeytan taşlar gibi taşlamışlardı .Meyvenin tek türünü bilemedik. Depremden sonra 2. meyve dedik ama yanılmışız, depremden bile iyiymiş.
Animeyi hypelıyormuş gerizekalı. Biz bilemezdik o atmasa anime nasıl olurmuş?
Sorma türü hariç full bildik ama yaranamadık. Ellerinden gelse öldüreceklerdi. @Raiden dahil utanır mı bilemem.Yazdıklarımız orada duruyor.Hatta ben en güçlü ikinci paramecia dedim diye şeytan taşlar gibi taşlamışlardı .
Alakası yok, eğer Kaido devasa formda değilde hibrid formunda olsaydı Gear 3 yapar yine Kaido'yu oraya gömerdi. Sen kolun devasa oluşuna takılma fazla mesele orada Haki'nin ne kadar yüksek olduğudur. Ada büyüklüğünde olan koldan birkaç Onigashima büyüklüğünde Haoshoku Haki akıyordu öyle küçük çizgi halinde de değil bildiğin hayvan gibi Haki salıyordu.O devasa yumruğu da küçümsememek lazım ama. Normal yumruğuyla vursa o etkiyi yaratamazdı.
Hakisini küçümsemedim ki ben siz meyveyi küçümsüyorsunuz ama. Meyve olmasa Kaido'yu yenmeyi bırak ölüydü şuan Luffy. Arada bir fanlığınızı bir kenara koyup yorum yapın ya çok zor değil.Alakası yok, eğer Kaido devasa formda değilde hibrid formunda olsaydı Gear 3 yapar yine Kaido'yu oraya gömerdi. Sen kolun devasa oluşuna takılma fazla mesele orada Haki'nin ne kadar yüksek olduğudur. Ada büyüklüğünde olan koldan birkaç Onigashima büyüklüğünde Haoshoku Haki akıyordu öyle küçük çizgi halinde de değil bildiğin hayvan gibi Haki salıyordu.
Ne arsız çıktınız la siz gidin belanızı başkasından bulunSorma türü hariç full bildik ama yaranamadık. Ellerinden gelse öldüreceklerdi. @Raiden dahil utanır mı bilemem.
G3 le bir halt edemezdi luffy, nereye gömüyor Yumruğunu ada kadar yapan zaten Luffynin kendisi, o büyüdü diye Kaido kendini ateşle kaplıyor, daha az büyüklükle kazanma şansı yoktu. Olay sadece haki değil, ada kadar yumruk Kaidonun suratına iniyor, yine de adamın bilinci kapanmiyor. Luffyi JoyBoy yapan meyvenin kendisi, haki önemli ama bu seri meyve üzerine kurulu, o yüzden meyve daha önemliAlakası yok, eğer Kaido devasa formda değilde hibrid formunda olsaydı Gear 3 yapar yine Kaido'yu oraya gömerdi. Sen kolun devasa oluşuna takılma fazla mesele orada Haki'nin ne kadar yüksek olduğudur. Ada büyüklüğünde olan koldan birkaç Onigashima büyüklüğünde Haoshoku Haki akıyordu öyle küçük çizgi halinde de değil bildiğin hayvan gibi Haki salıyordu.