Ya yonko ile amiral arasındaki güç farkını belirleyecek bir mücadele ya da Dragon dan bir güç gösterisi göreceğiz galiba.
Ya yonko ile amiral arasındaki güç farkını belirleyecek bir mücadele ya da Dragon dan bir güç gösterisi göreceğiz galiba.
Mihawk amiral alırsa yine kendini banlatabilir @sensey Bu kadar büyük Mihawk fanı olduğunu bilmezdim.Artık destek lazım olursa söyle Saka bile olsa bir omuz da ben atarım.Korku mesajları atmaya başladın Alpacım bakıyorum da. Sahtedir o spoiler, rahat ol.
Croco artık çay getirmek istemiyorum derse olabilir.Benim ve bir çok kişi açısından Mihawk elbette daha güçlü ama o ikisi organizasyon içinde tartışabilir mi acaba diye düşündüm.
Birisi övmeli gömmeli yorum sorarsa bunu göstereceğim.Fuji vs. Mihawk full fake. Fuji geleceğin filo amirali olacak. Mihawk'la karşılaşırsa ölür.
Zort hikâyelerine devam ediyorsun bakıyorum.Croco artık çay getirmek istemiyorum derse olabilir.
Dragon'un çok fanı yok ki tartışma olsun. Yine Kılıç, Amiral, Yonko ile ilgili bir şey olur bence.Amiral/yonkou gücü hakkında bir tartışma olabilir mi diyeceğim ama yonkou>amiral olduğunu tüm dünya biliyor artık o topa gireceğini sanmıyorum. Mihawk hakkında olabilir gibime geliyor. Ne dersin @sensey ? Mihawk mı yoksa Dragon mu ? Yoksa Garp veya bambaşka biri mi ?