Hakili bir darbe sonrası tüm gölgeler çıkar gider.Gecko Moriah tüm ekibe gölge basarsa belli olmaz
Hancock'un bi ileri seviye kral haki açmasına da bakabilir
Hakili bir darbe sonrası tüm gölgeler çıkar gider.Gecko Moriah tüm ekibe gölge basarsa belli olmaz
Hancock'un bi ileri seviye kral haki açmasına da bakabilir
Benim bu geldi.Tüm karizmatik eski düşmanlar tek çatı altına toplanıyor. Bu durum akıllara bir ismi daha getiriyor:
Kardeşim geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Yapabileceğim bir şey varsa her zaman.1000 Gölge Mihawk, Kaido'ya tek atar. @Mihawk
Moriah'ın midesi kaldırmadığı için kustu onları zaten zor taşıyordu.Hakili bir darbe sonrası tüm gölgeler çıkar gider.
resmi tatildi bu hafta japonyadaya çüş ya afedersiniz bu ne kadar çok ara veriyo ya, bunun normali bu olmamalı tıkandılar ya anlamsızca ya bu kadar malzeme varken kararsızlıktan belki bilmiyorum
Karizma adam ama bunu ikimiz dalsak indiririz.Benim bu geldi.
Meh...Tüm karizmatik eski düşmanlar tek çatı altına toplanıyor. Bu durum akıllara bir ismi daha getiriyor:
Haki meyveye üstün geliyor, kendi kusmasına gerek yok iste.Moriah'ın midesi kaldırmadığı için kustu onları zaten zor taşıyordu.
Akıbetini hep merak etmişimdir. Korsan olmak istemiyordu kendisi.Karizma adam ama bunu ikimiz dalsak indiririz.