İngilizce bilmediğim için direk bölüme kötü diyesim geldi. Neler oluyor??
Akraba evliliği?Kutsalların hepsinin çirkin olması da büyük kolpa ha. Asıl bu adamların gen havuzunun ateş etmesi gerekmiyor mu
Kin'enmon selam gönderdi.Herhangi bir yonko normal hakili bir darbeyle durdururdu Karasu'yu ciddi oldukları sürece.
Ne anlatıyon la ben dayak arsızı diyorum Koffy için o da doğru. Bir önce ki gördüğümüzde güzel bir dövmüşlerdi bunu.Güya evi döşemişti yeni hayatım diyordu falan bu hikayeyi yazsa yazsa hikayeci @Sir Crocodile yazmıştır.
Cidden öyle Sabo bile yetisemiyor. Fena karizma reyiz, keşke Luffy'de biraz benzeseymiş.Dragon da ki karizma başka hiç bir karakterde yok be. Asalet akıyor suratından reisin
Devrim tiyatrosu… Kutsalları rencide ederek devrim yapacaklar sanırım.Gerçek devrim yaparsa oğlu Luffy babasını döver çünkü.Ne kadar müthiş bir senaryo yada kehanet mi demeliydim.Niye hiç kutsal öldürmediler şaşırıyorum. Bunlar dümdüz pislik ve herkes de biliyor bunu. Savaş da ilan edilmişken orada onlarca kutsal öldürmüş olsalar inanılmaz sükse yapardı. Halk da daha çok cesaretlenirdi devrime katılmak için.
Dragon yeterince düşünce adamı değilmiş galiba...
Eeee sonuçta Luffy de Zoro gibi kalın kafalı.