Gifçilerin fake atması bitti sen başladın lan@Dattebayo..! @Skywalker pardon bu arada ya benim aklımda Charlos oldü diyen kalmış adam yaşıyormus.
Gifçilerin fake atması bitti sen başladın lan@Dattebayo..! @Skywalker pardon bu arada ya benim aklımda Charlos oldü diyen kalmış adam yaşıyormus.
Koy Zoro'yu şuraya akşam ezanına 10 bin leşi var.Kutsal Ejder'ler garip bir topluluk, bunlara savaş açmış devrimciler bile dokunmuyor. Zoro gibi kalın kafalı olmadıkça kimse dokunmuyor sanirım.
Ya ben Akainu Kizaru konuşmasından oldü diye hatirliyordum. Şu balık adam kralın saldırma girisimini konusmuslar. Akainu da bizlik bir sey degil deyip gecmis. Aklımda niye öyle kaldı anlamadım.Gifçilerin fake atması bitti sen başladın lan
Niye hiç kutsal öldürmediler şaşırıyorum. Bunlar dümdüz pislik ve herkes de biliyor bunu. Savaş da ilan edilmişken orada onlarca kutsal öldürmüş olsalar inanılmaz sükse yapardı. Halk da daha çok cesaretlenirdi devrime katılmak için.Devrimciler de kolpa çıktı silahı alacağına kutsalı biçsene
Adam ayak takımına amiral rezil ettirdi daha iyi reklam mı var?Niye hiç kutsal öldürmediler şaşırıyorum. Bunlar dümdüz pislik ve herkes de biliyor bunu. Savaş da ilan edilmişken orada onlarca kutsal öldürmüş olsalar inanılmaz sükse yapardı. Halk da daha çok cesaretlenirdi devrime katılmak için.
Dragon yeterince düşünce adamı değilmiş galiba...
japonların minimal hayatı oda tarafından o panele sirayet etmiştirFakirlikten kocaman odaya mobilya koyamamışlar. Önlerinde şampanya var. Biz de bekliyoruz ki hükumeti yıksınlar. Hey yavrum hey