Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1082 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raftel'e giden son kişi Mihawk olur herhalde. Croco'nun o çapı yok, Buggy zaten çöp eleman. Ikisi de yolda kaybolur gider.
 
Belli değil bu. Sadece korsanların o adaya geldiğini sana düşündüren ne? Orada ki kişiler korsan avcısı olabilir ama görünürde normal vatandaşlar. Denizci veya sivil ayaklarına dolanıp öldürüp gömseler ki yapmışlardır zaten kimsenin ruhu duymaz.

Onun dışında Akainu kılını kımıldatsa Coby yakalanınca kıpırdatırdı. Şimdi en fazla konuşur saçma sapan kişileri gönderip dayak yedirip onları da öldürtür...
İyi de adanın konumu direkt Grand Linea yeni giren korsanları karşılıyor, gelen korsanları yakalayıp denizcilere veriyorlar ve para alıyorlar işte. Donanma nasıl anlamasın bunu? Büyük ihtimalle denize yeni giriş yapan korsanlar hariç herkes adanın ödül avcısı yuvası olduğunun farkındadır.

Denizcilerin bu durumda kalkıp korsan avlamasına da gerek yok, Crocodile ve adamları 2 kuruş ödül parası için yancılıklarını yapıyor zaten.
 
Mihawk gemiye croco ile aynı ağızda tepki vermiş. Law nasıl çok ciddi bir karakterken luffy yanında sapıttıysa aynısı Mihawk'a oluyor gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık