Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1082 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krieg önemsiz biri ama birini GL'den 4 denize kadar kovalamak nedir? Öyle ki zaten adamın gemilerini kesmiş. Huzur istiyorum deyip bunu yapıyor.

Zoro'nun ve Luffy'nin karşısına nasıl çıkacaktı ki başka? Huzurunu bozdu diye kovalamış deniyor. Sonra zaten Zoro ile karşılaşıyor, Krieg'i bırakıp gidiyor.

Diğer tarafta animede şaşırılan şeyleri "Herkes şaşırıyor" demek olmamış. Onun dışında Hancock bile gelmiyordu o savaşa Luffy yüzünden geldi.

Hancock Amazon kraliçesi ve dünyanın en güzel kadını olarak tanıtılan birisi. O zaten anca Luffy için gelir. Tek isteği adasını erkeklerden korumak. Aynı değiller Mihawk ile.

Huzur isteyen adam denizcilere zarar vermiş geçmişte...

44 yaşında şu an Mihawk, kaç yıldır Lord mesela? 10-20 yıldır lord takılıyorsa gençken yaptığı bir şeydir, mizacı değişmiştir vs. Ne kadar geçmiş olduğu önemli.

Yine aynı şekilde WB ile farkı görmek için slash atıyor. Öyle ki hepsi o noktada toplanmış bir olay olması durumunda harekere geçeceklerken Mihawk ilk önce bir şeyler yapmak için öne çıkıyor.

Dof da onu sorgulamıyor mu, saldıracak mısın diye? Demek istediğim, bu tarz hareketler Mihawk için beklenmedik şeyler. Yaptığı zamanda da farklı tepkiler çıkıyor ortaya.

Öyle ki Zoro'yu eğitmesi gibi durumlarda var...

Vagabond okudun mu, orada kılıcın yolu diye bir şey var. Rakip bulamayınca paslanan elemanlar, rakip görünce alevleniyorlar. Mihawk'ın Zoro ile karşılaşması da öyle. Mihawk'ın yenilmekle bir derdi yok.

--
İleride daha net görürüz bunu. Ben şu an için Mihawk'ın kendi söylediği şeyleri dikkate alacağım.
 
Denizciler hiç olmadığı kadar güçlü.
Aramaki > Roger.
Her amiral aynı güçte mi? Ben filo amiralinden bahsediyorum. Eski zamandanda sadece sengoku ve garp'ı biliyoruz demekki diğerleri roger için yeterli değil . Roger magma yumruğuna nasıl dayanıcak? Oden haki ile bile kızgın yağa dayanamıyordu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık