Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1082 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law-Kid-Luffy ödülleri dengesiz, ona katılıyorum. Hepsi aynı işi yapmış gibi ödüller dağıtıldı.
Evet buda çok güzel bir emsal teşkil ediyor.Benim için bu birlik komik yada troll değil Mihawk gayet amiral-yonkou arasında bir karakter ve croco sağ kollardan Marco hariç güçlü.Yani bu birlik bir yonkou tayfası kalibresinde hele yanlarına bir savaş lordu daha katılırsa tadından yenmez.
 
Buggy'de bu şans olduktan sonra Kaido ve Big Mom'da katılır bunun ekibe. Shanks ne kadar güçlüyse Buggy'de o kadar şanslı. :fool:
 
Son düzenleme:
Ieride zoro dengi olacak mihawk'in terlemesini son derece gercekçi buluyorum. Fazla gelir sana luffy :)

Buggy cesaret örnegi gösterdi. Aptallik ve cesaret arasinda fark var ancak. Yinede digerlerinde cesaret olmadigini gösterdi. Bölüm kalplere korku salan luffy'e ve croco ve mihawk'in görünürdeki patronlari Buggy'e yazar 👍

Sabo için anlasilabilir bir hikaye. Zaten saldiri büyük idi. Oda idare eder sekilde halletmis olayi. Im ile alakali seyler olabilir. Dragon'dan hemen harekete geçmesini beklemiyorum. Belki kritik seyler ögrenmis olabilir sabo lakin tayfa ile ögrendikçe o bilgiler aciga çikacaktir. Son savasta dragon'un boy gösterecegini düsünüyorum.
 
Zoro gibi bir karakterin bile ülküsü,hedefi,vizyonu ve hayâli adına ne derseniz artık Mihawk’ı geçmek bu kaçıncı seviye usta.Mangada güncelde olan adamın Mihawk’a sallaması balon demesi insan aklıyla çelişir vaziyette.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık