Montana
Devrimcilerin elinden aldılar icraati yine, kırk yılın başı birini indirmişlerdi.
Spoilere göre halktan biri öldürmüş. Devrimcilerin halktan olduğu hükümetçilerin düşman olduğu bir kez daha tescillendi.Demiştim onlardır diye. Yanıldığım konu yok.
Adamlar hükümeti devirmeye çalışmıyorlar mı? Hükümet çalışanını öldürmeleri niye yakışmayan bir hareket olsunEksi yazar mı bilemem ama amaçlarına yakışmayan bir harekette bulunduklarını söyleyebilirim.
Ben şahsen bazı amiral Fanlarının sıkı bir kutsal fanı olduğunu düşünüyorum.Yoksa dediğin gibi hem kutsala karşı olup da hem amiral fanı olunmaz.İşin garibi devrimciler kutsallara karşı ve amiralciler de kutsallara karşı. İşte aradaki tek fark amirallerin kutsal köpeği olması falan.
Dragon'un uzaklara bakışını bile överim benOğlum T-Bone indirdilerse bunla da övünmeyin la
Şanks da ne pısırıkmış lan senelerce nika nın çıkmasını beklemiş demek ki yanlışlıkla luffy ölseydi bu mal adasında içerek geberip gidecekmiş...
Aynı zamanda en büyük amaçlarının barış olduğunu hatırlıyorum.Adamlar hükümeti devirmeye çalışmıyorlar mı? Hükümet çalışanını öldürmeleri niye yakışmayan bir hareket olsun
Bu büyüklük canımı sıkmaya başladı.