O zaman Garp birine fena patlamış demektir. Burdan da Roger bağlantısı kurulmuştur. Hani Roger'a cehennemi yaşatmış gibisine.. Yersen işte. Palavra.Bölümde Saitama'ya gönderme varmış
Roger olayı o siyah gemi ile alakalı çıkabilir. Roger tayfasından birisi olabilir onda... Ayrıca Garp ve Roger birbirlerini defalarca ölümün kıyısına getirmişler. Bu açıklamalarla aslında denk dövüştükleri anlamına geliyor. Kaldı ki Roger genellikle Kılıçla, Garp çıplak elleriyle dövüşüyor.O zaman Garp birine fena patlamış demektir. Burdan da Roger bağlantısı kurulmuştur. Hani Roger'a cehennemi yaşatmış gibisine.. Yersen işte. Palavra.
BB Vivi'yi kaçırmadı ki. Sanırım Pudding demek istedin.Şimdi karasakallar viviyi de kaçırdıkları için zamanında, burada garp yine büyüklüğünü yapıp viviyi de kurtarıp şovuna devam edecektir herhalde
Bu yumruk zafer işareti gibi. Yumruk oluşu Garp'ı temsil ediyor bence, Yumruk Garp Buza karşı kazandı diye yorumladım
Benim grupta atıldı.
Ben de "Kuzan, Garp'ın yumruğunu dondurdu" olarak yorumladım.Bu yumruk zafer işareti gibi. Yumruk oluşu Garp'ı temsil ediyor bence, Yumruk Garp Buza karşı kazandı diye yorumladım
Kuzan donduruyor. Sonra Garp ateş ile eritiyor diye anladım Ateşli Roger gifinden.Ben de "Kuzan, Garp'ın yumruğunu dondurdu" olarak yorumladım.