Gifi paylaşan kişi bile diyecek bir şey bulamamış da tepkisiz emoji atmış ya da belki Garp ın, Ace idamla yargılanırken suskun kalmasını dile getirmiş de olabilir bilemeyiz.
Son düzenleme:
Gifi paylaşan kişi bile diyecek bir şey bulamamış da tepkisiz emoji atmış ya da belki Garp ın, Ace idamla yargılanırken suskun kalmasını dile getirmiş de olabilir bilemeyiz.
@Tiksav Lee
Sakazuki'nin geldiğini gören Teach kendi kendine vurmaya başlamış. Magma dan ölmeyelim diye.@Tiksav Lee
Hibari'nin donduğunu duyan Sakazuki reis yolda Teach'e tek atmış. Sonra adaya girip Kuzan'ı da teklemiş.
Sonra uyandın mı reis@Tiksav Lee
Hibari'nin donduğunu duyan Sakazuki reis yolda Teach'e tek atmış. Sonra adaya girip Kuzan'ı da teklemiş.
Sonra hızını alamayıp garpıda teklemiş.yetmememiş ponesi olan herkesi tekleyip opu bulup KK olmuş@Tiksav Lee
Yoo ben bekliyordum.Garp’ın hem irade olarak hem güç olarak zirve olmasını kimse beklemiyordu.
Senden Garpçı olmaz Dragon’un altına falan koyma gafletine düşmüşsün.Sonra hızını alamayıp garpıda teklemiş.yetmememi...
Yoo ben bekliyordum.
Amiral fanı adamsın dediğine bak asıl sen garpçı olsan amiral savunmazsın.Senden Garpçı olmaz Dragon’un altına falan koyma gafletine düşmüşsün.
Ben amiralleri Garp’ın önüne koymam ki. Garp ile Roger denk benim için sadece.Amiral fanı adamsın dediğine bak asıl sen garpçı olsan amiral savunmazsın.
Zoro bu yorumu okuyunca kılıçları biledi bileRast gele bakayım dedim önüme bu gif geldi.
One Piece'e zenci gelecek diye yorumladım.