Ben onu unuttum yav... Eyv Alpa'cigim skksksMesajı değiş çabuk. Konu banı yiyecen.
Ben bütün kanıtları yok ettim. Sen ne ara bu mesajı da alıntıladın.Ben ony unuttum yav... Eyv Alpa'cigim skksks
evet ama olaylardan biri sadece ace.Bu işin rajonunu bilmen gerekiyor.
Ace'i kurtaramazdı, bunu Wb'nin yapması gerekiyordu. Wb ile savaşamazdı, Ace'i kurtarmak için oradaydı.
Haliyle savaşmadı adam, bunu görmemiz gerekiyor.
aşırı gizem sıktı artık bence yanık izli adam,gıcı kırık adamŞu yanık izli adam bambaşka birisi çıkacak bence. Gaban falan çıkarsa saçmalık. Gaban zaten ünlü birisi onu gören niye adına yanık izli adam desin direkt Gaban der. Keza diğer tahminler de aynı şekilde.
Gözünü seveyim yapma :/ şimdi bu sahneleri ardı ardına attın diye Garp fanları Garp’ın yumrukları yer çekimi kadar güçlü diyecekler :SBu sahneyi biz daha önce gördük
Fujinin görmeden, hakinin hsini kullanmadan ve kıpırdamadan yaptığını yapabilmek için Garp dünyanın hakisini kullanmak zorunda kalıyor
Kırmızı oda mod on;
Yazık, kimbilir meyvelilere yetisecegim diye ne acılar çekti, küçücük kalbinde neler biriktirdi, içine ne çok haki sıkıştırdı Garp
Kırmızı oda mod off
Hayır yer çekiminden daha güçlüGarp’ın yumrukları yer çekimi kadar güçlü diyecekler