Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1082: Gidelim ve Onu Alalım!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 122 51.7%
  • Orta

    Kullanılan: 61 25.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 53 22.5%

  • Kullanılan toplam oy
    236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanları özgürlük adı altında iyilik sever göstermesi yetti gari. Anladık evrende açlık sefalet var da suçlusu denizciler mi ? Sword tepedekileri dinlemiyor ''adalet''e olan yaklaşımları daha halkçı ie onları çiz onları göster araya girme. Özgürlük diye dolaşanlar ada yağmalıyor insanlar şeytan diyor ama aileme bakıyorlar... Hint-kore-türko dizilerini mi izliyor karısı ile bu yazar anlamadım sıkılmadı saçma özgürlük senaryosundan. Birde halka olan yaklaşımı en adil olanı öldürtüyor. Olay sadece etki-tepki değil. Yamuk yumuk ne idiğü belli olmayan tipleri devrimci yaptın da bunların amacı ulaşmak istedikleri ne bari onu da anlat ki devrimciler mi daha özgür korsanlar mı daha yardımsever bilelim. Resmen düz çizdiği senaryoyu yuvarlaya yuvarlaya bi kaldı.

Buggy yi Kk lik işine soksan ne olur sokmasan ne olur yanındakilerin amaçların da bile yok o yarışa girmek. 2.bir god valley se amaç vegapunk'un ada da buluşsalardı işte neredeyse her şeyin merkezi. Temcit pilavı yemin ederim ısıtıp ısıtıp sürüyor...
Korsanları iyiliksever göstermiyor hasır şapkaları gösteriyor sadece.Evet denizciler de suçun bir miktarını üstleniyor.Çünkü açlık düzenini koruyorlar.Şimdi bir diktatörlük olsa onu koruyan polisleri suçlu bulmayacak mısın ? Emir altında adamlar diye belki bireysel olarak aynı işlemlerden suçlayamazsın ama kurumu genel olarak suçlarsın.Denizcilerin ne olduğu belli yani üst kademeler kutsal yalakalığı yapıyor adamlara çay taşıyor herşeyin de farkındalar.Üst kademeler %100 suçun sorumluluğunu almak zorundalar en azından.Öyle adalet madalet diye kendini kandırıp kurtulamazsın halk cezanı böyle keser işte.T-Bone yazık olmuş olabilir o adamı üst kademeden görmüyorum ama kallavi koramiraller ve üstleri öyle.
 
Örümcek Adam'ın dövdüğü kötüler, intikam için Belalı Altılı diye bir ekip kuruyordu çizgi filmde. Bu Cross Guild de Luffy'nin dövdüğü elemanların bir araya geldiği bi oluşum olma yönünde emin adımlarla ilerliyor. Doflamingo da katılır yakında.

Mihawk var orada, teorin patladı.

Şuna bak Crocodile ülke kuracam diyo, Mihawk adam lazım diye kahve goygoyu yapıyor. Adamın asaleti bitmiş.

Adam eforsuz KK olacak. Seride 4 slashı var, herkes tehdit olarak görüyor. 2 meyveli Karasakal böyle tehdit değil. Artı yazmaya devam ediyor.
 
Cross Guild'in şu an görünürde savaşabileceği kimse yok.

- Shanks ile savaşmazlar.
- Luffy ile savaşmazlar.
- Karasakal şu an savaşta.

Geriye beklenmedik dört seçenek kalıyor.

- Devrimciler.
- Denizciler.
- Hükümet.
- Daha önce görmediğimiz korsanlar.

Savaşmadan Raftel'e gitseler şaşırmam.
Yazıtları toplamaları lazım.
 
Mihawk'ı her zaman Shanksla birlikte Luffylere karşı olacak. Shanks vs Luffy, Mihawk vs Zoro hesaplaşması göreceğiz diyordum. Bu kadar destansı bir yol izlemek varken.. iki dost iki dosta karşı, ustalar ve öğrenciler.. vah oda vah.. dazlak kafalı capon aklınla senden de bu kadar çıkıyor.

Mihawk fanı olsan bu durum midemi bulandırırdı. Mihawkın coolluğu solo takılmasıydı
 
Cross Guild'in şu an görünürde savaşabileceği kimse yok.

- Shanks ile savaşmazlar.
- Luffy ile savaşmazlar.
- Karasakal şu an savaşta.

Geriye beklenmedik dört seçenek kalıyor.

- Devrimciler.
- Denizciler.
- Hükümet.
- Daha önce görmediğimiz korsanlar.

Savaşmadan Raftel'e gitseler şaşırmam.
Buggy kafaya koyduysa o raftele gider. son savaş raftelde olabilir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık