Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1082: Gidelim ve Onu Alalım!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 122 51.7%
  • Orta

Kullanılan: 61 25.8%
  • Kötü

Kullanılan: 53 22.5%

• Kullanılan toplam oy
    236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One Piece: Stampede - Foreshadowing ise:

-Hazine avı.
-Diğerleri birbirleriyle didişirken, hazineye ilk ulaşan Buggy.
-Laughtale bir gökyüzü adası.
-Antik Silah Laughtale'i parçalar.
-God Usopp God Level Gözlem Haki Şov ile hazineyi bulur.
-Hazinenin bir hedef(Hükümet) gösterici olduğu ortaya çıkar.
-Usopp dayak.
-Dellenen Luffy öncülüğünde; Korsan, Denizci, Devrimci ve Halk ortak düşmana dalar.
-God Usopp Uzun Menzilli Plan Şov düşmanı yener.
-Parti.
-Hayaller.
-Shishishishi...
-Devam Etmeyecek.

Tsuru ve Sengoku gevşekliğine hastayım.Sengoku bu kadar gevşek değildi herhalde emekli olunca saldı galiba.Sevilen bir denizci garibanlardan biri tarafından öldürülüyor biri çay kahve içiyor öteki kemirdiği krakerin tadımını yaptırma derdinde.Olum sizin hizmet ettiğiniz kutsallar bu açlığın sebebi değil mi adamların sefaletinin sebebi kim? Hayır bide koruyoruz diyor kimden kimi koruyorsunuz hadi korsanlardan koruyorsun diyelim kutsallardan kim koruyor?

Son bölümlerdeki en iyi konuşmayı Buggy'nin yapacağını söyleseler sağlam bir kahkaha atardım.

''Beni dinleyin adamlarım. Hangi hayal sizleri denizlere sürükledi. Her girdiğiniz mücadele hayatınızın son anı olma potansiyelini taşıyor. Durum böyleyken neden içinizdeki çığlıkları susturuyorsunuz. Eğer gerçeklik sizlere çok yıldırıcı geldiği için pes ettiyseniz, şimdi tekrardan ayağa kalkma zamanınız geldi. Nihayet o gündeyiz. Gidelim ve One Piece'i alalım!''

Son düzenleme:
Bölümü haftaya beklerken bu hafta geldi. Haftaya devam ediyor mu ara var mi?

Görünürdeki 4 yonkou one piece diyor. Olaylar hizlandi. Her zaman savundum. Raftel öncesi tüm vs'lerin bitecegini düsünüyorum. Shanks ve BB aradan çikmali. Hikaye nasil olur görücez.

Garp'in durumu belli olduktan sonra BB korsanlari tarafinda da durum netlesicek. Simdilik shanks vs. BB ardindan Elbaf sonrasi luffy vs. BB bekliyorum.

Buggy için komedi ancak 2-3 durum var. Öncelikle oradaki korsanlar çok da zayif degildir. Bir sey için oda kullanicaktir. Digeri mihawk ve croco. Zoro vs. mihawk bekleniyor ancak olur mu olursa raftel öncesi ya da sonrasi mi onu da görücez. Son olarak Buggy'nin hikayesi garip bir sekilde ilerliyor. Bir sekilde op'ta yerini alicak MF savasinda oldugu gibi. Croco için birsey demek zor.

Simdi muhtemelen ya garp tarafina devam edicek ya da tayfaya geçicek. Oraya geçerse biraz sürer. Garp tarafini fb. görme durumu var veya serpebilir. Seraphimlere ayar vermeliler kizaru gelene kadar. Adadan cikacaklar ve kizaru'nun gelmesi çok birseye yaramicaktir. Ancak shabondy'nin aksi olarak herseyini kullanan bir kizaru görebiliriz. Onlarca gemi de var. Kapsamli bir vs. bizi bekliyor. Tabiki buster call'dan daha büyük bir denizci grubu geliyor ancak zoro, sanji ve jinbei'nin tek darbede gemi batirabilecek gücü oldugundan korakirallerin gücüne bagli olarak degisebilecek bir durum.

Saturn+kizaru+seraphimler ( ki tayfa ezmaz ise) + ezik cp0 ve kalan denizciler. Simdilik görünenler bunlar. Ancak yeterli gelmicektir. Adadan cikacaklar ancak belki çakma vegapunklardan kayip verebilirler. Zaten 1-2 tanesi imha oldu yanlis hatirlamiyorsam.

Bu Mihawk'ın huzur isteme olayını ben anlamıyorum. O zaman neden korsan oldun, git tarım yap. 2 metrelik kılıçla adam biçiyor sonra zoru görünce huzur istiyorum diyor.
Adam başından beri öyle başına buyruktu. Sırf canı istiyor diye bir donanmayı yok etmisti. bir karakterde gösterildi. Şimdi boyle başına buyruk adam birinin emrine doğrudan girmez. Dünyanin en güçlü kılıç ustası olmak gibi bir amacı varsa ve denizcilere katilmadiysa bu evrende genelde korsan oluyorsun. Şimdi korsan olmasını boşver huzur isteme düşüncesi en baştan beri karaktere uygundu

Bu bölüm sonucu şahin gözün buggyi kesmesi lazım. Uykusunu böldü diye dön crieg in (yanlış yazmış olabilirim) donanmasını yok ediyor. Denizcilere uğraşmamak için savaş lordu oluyor. Savaş lordlugu bitince cross guild e katılıyor ki sürekli rahatsız eden denzicilerden kurtulsun. Bu adam kadar seride rahatına düşkün adam yok. Şimdi bir adam dedi diye birşeylerin peşine düşerse yıllardır cizilen karakterinden çıkmış olacak.

Bu bölüm sonucu şahin gözün buggyi kesmesi lazım. Uykusunu böldü diye dön crieg in (yanlış yazmış olabilirim) donanmasını yok ediyor. Denizcilere uğraşmamak için savaş lordu oluyor. Savaş lordlugu bitince cross guild e katılıyor ki sürekli rahatsız eden denzicilerden kurtulsun. Bu adam kadar seride rahatına düşkün adam yok. Şimdi bir adam dedi diye birşeylerin peşine düşerse yıllardır cizilen karakterinden çıkmış olacak.

Buggy şu an işleri daha da mahvetti. Denizcilerin ve diğer korsanların uğraşmayacağı bir organizasyon haline gelmek yeterliydi Mihawk ve Croco için. Ama Buggy One Piece'i bulacağını deklare etti. Teknik olarak bütün dünyaya savaş açtı. Pasifist Mihawk'ı ve plan adamı Croco'yu bu sayede aktif savaşa sokacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık