Shanks'a ne yapar?Anlaşıldı ki Luffy bu Mihawk'i tekler kenara atar.
Shanks'a ne yapar?Anlaşıldı ki Luffy bu Mihawk'i tekler kenara atar.
Hurdacıdan aldığın ıvır zıvırları siyah bantla yapıştırıp elalemin kafasına geçirdiğini niye gizliyorsun usta?Saçmalıyorsun çünkü kurgu evrenden millete iki yüzlülük yapıyorlar demeye getirmişsin.
Adam başından beri öyle başına buyruktu. Sırf canı istiyor diye bir donanmayı yok etmisti. bir karakterde gösterildi. Şimdi boyle başına buyruk adam birinin emrine doğrudan girmez. Dünyanin en güçlü kılıç ustası olmak gibi bir amacı varsa ve denizcilere katilmadiysa bu evrende genelde korsan oluyorsun. Şimdi korsan olmasını boşver huzur isteme düşüncesi en baştan beri karaktere uygunduBu Mihawk'ın huzur isteme olayını ben anlamıyorum. O zaman neden korsan oldun, git tarım yap. 2 metrelik kılıçla adam biçiyor sonra zoru görünce huzur istiyorum diyor.
Bu bölüm sonucu şahin gözün buggyi kesmesi lazım. Uykusunu böldü diye dön crieg in (yanlış yazmış olabilirim) donanmasını yok ediyor. Denizcilere uğraşmamak için savaş lordu oluyor. Savaş lordlugu bitince cross guild e katılıyor ki sürekli rahatsız eden denzicilerden kurtulsun. Bu adam kadar seride rahatına düşkün adam yok. Şimdi bir adam dedi diye birşeylerin peşine düşerse yıllardır cizilen karakterinden çıkmış olacak.