Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1082: Gidelim ve Onu Alalım!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 122 51.7%
  • Orta

Kullanılan: 61 25.8%
  • Kötü

Kullanılan: 53 22.5%

• Kullanılan toplam oy
    236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala buggy yazmaya devam ediyor ya aşırı kötü oluyorum seri 1000 bölümü geçti artık bitecek hala serinin en güçsüz karakterlerinden birini komik olduğunu zannetiği için kullanıyor bide rafteli falan bulur bu kesin

Kendi için bulmayı hedeflemiyorsa zaten olmamasının sıkıntısı yok ama özellikle oradan vurmaya çalışmanın alemi de yok. Neticede daha yakın zamana kadar elinde 2 kitabe tutabilen de yoktu. Bulunduranlardan biri fi tarihinde Roger varken el koyuluydu ve diğer ikisinin yerini Oden sayesinde öğrendiler. Shanks palazlanırken Wano işgal altındaydı. Gitmediyse bir Zou'ya gitmemiştir.
Shanks’ın asıl amacını bilemeyiz ama One Piece’i bulma zamanı dedi, Oda’da röportaj mı SBS mi neyse artık, Shanks’ın da One Piece’i almak istediğini söylüyordu. Milletin şimdiki tabloda buna değinmesi normal. Shanks’ım yapmaz demeye gerek yok.

Bu bölümde Buggy herkesin kalbine dokundu, heyecanlanmayanın kalbi yoktur. Devrimciler tam bir hayal kırıklığı, sabo'yu gören Dragon'un hemen yüzü düştü.
Bu Dragon görev veriliyor diye ayrılmıştır Denizcilerden. Adam icraat üstüne icraat yapan Sabo ölmedi diye üzülmüş resmen. Rahatlık istiyor. :D

Shanks’ın asıl amacını bilemeyiz ama One Piece’i bulma zamanı dedi, Oda’da röportaj mı SBS mi neyse artık, Shanks’ın da One Piece’i almak istediğini söylüyordu. Milletin şimdiki tabloda buna değinmesi normal. Shanks’ım yapmaz demeye gerek yok.
Belkide Joyboya rağmen ben kral olucami gostermek için beklemiştir. Geldi artık bende yarıştayım hemde Joyboy varken dahi.

O zaman vay hıyar vay! Oda kızıl kafalara düşman olmuş sırayla eliyor.

hala buggy yazmaya devam ediyor ya aşırı kötü oluyorum seri 1000 bölümü geçti artık bitecek hala serinin en güçsüz karakterlerinden birini komik olduğunu zannetiği için kullanıyor bide rafteli falan bulur bu kesin
Ne yapsaydı antik silah silah diye dolaşan Croco'yu mu yükseltseydi
Huzur istiyorum diyip oturan adamı mı yükseltseydi yöneten tek lider şu an o
Kimi ismini gizler ödül avcısını toplar
Kimi shibukai olup ismini gizleyip korsan avcısı olur sonra denizci avcısı olur
Ama tek korsan vardır o da Buggy'dir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık