Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1082: Gidelim ve Onu Alalım!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 122 51.7%
  • Orta

Kullanılan: 61 25.8%
  • Kötü

Kullanılan: 53 22.5%

• Kullanılan toplam oy
    236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@ch3rlo reis özellikle Shanks konusundaki çıkarımlarını hayretle okuyorum :D çıkarımların kaynağını az çok tahmin edebiliyorum ama yine de sormak istiyorum; Shanks'ın One Piece hakkında en çok şeyi bilen tayfadan biri olmasına ve ona ulaşım yollarını en iyi bilenlerden olmasına rağmen çocuk yaşta ona ulaşmayı günü gelene kadar erteleme kararı almasını nasıl Kaido ve BM'ye bağladın ? :D

Mükemmel bir bölüm ortalama oy almış garip.
Reis bölümü mükemmel yapan ne ?
T Bone ölmüş öldürene bakıyorsun adamın ölümü bile muallak..

Buggy, Crocodile, Mihawk muhabbeti bir aksiyon yok.

Sabo bölümde direkt orada şahit olduğunu anlatmak yerine anlatacağım diyor.. ne kadar dolu dolu ve mükemmel bir bölüm.. Bence iyi bile almış ben Kötüye attım.

Reis bölümü mükemmel yapan ne ?
T Bone ölmüş öldürene bakıyorsun adamın ölümü bile muallak..

Buggy, Crocodile, Mihawk muhabbeti bir aksiyon yok.

Sabo bölümde direkt orada şahit olduğunu anlatmak yerine anlatacağım diyor.. ne kadar dolu dolu ve mükemmel bir bölüm.. Bence iyi bile almış ben Kötüye attım.
- T-Bone ölümünün hemen açıklanmaması bence güzel bir şey çünkü bizler anlam çıkarmaya çalışıyoruz. T-Bone'nun kafasının üstünde bi halka birde kanatları eksik. Muhtemelen harakiri yapmıştır adam. Veya ölüdürülmesine müsade etmiştir ihtimaller çoğaltılabilir. Ne güzel farklı senaryolar düşünüyoruz işte.

- Bu ölüm üzerinden denizcilerin nasıl bir psikoloji de olduğunu da Sengoku Tsuru konuşmasında öğreniyoruz. Global etkisi muazzam görünüyor.

- Buggy ise serideki belki de en ciddi konuşmasını yapıyor ve tanrı mertebesindeki iki adama posta koyuyor. Shanks flashbacki kısa da olsa çok anlamlı çok güzeldi. Buggy "gerçek hayalimden vazgeçtim" diyor. One Piece evreninde One piece'den daha önemli bir şey varsa o da insanların hayalleri ve arzularıdır.

Bugün de Buggy'e içiyoruz. Sırf kırmızı burunlu korkak birisi diye bunu görmezden gelemeyiz.

Ulan siz değil misiniz oharada halkı katleden, İnsanları köle olarak kullanan iğrenç kutsalları koruyan. Ne halkı korumasından bahsediyorsun. Korsan öldürünce halkı mı korumuş oluyorsun Kutsallar lüks hayat sürer iken halkın hâline bak açlıktan kıvranıyorlar. Bide arkadan bıçaklandık diyor beş para etmez varlık.

Denizcilerin%99 adam değildir. Bu tartışılmaz bir gerçektir.

- T-Bone ölümünün hemen açıklanmaması bence güzel bir şey çünkü bizler anlam çıkarmaya çalışıyoruz. T-Bone'nun kafasının üstünde bi halka birde kanatları eksik. Muhtemelen harakiri yapmıştır adam. Veya ölüdürülmesine müsade etmiştir ihtimaller çoğaltılabilir. Ne güzel farklı senaryolar düşünüyoruz işte.

- Bu ölüm üzerinden denizcilerin nasıl bir psikoloji de olduğunu da Sengoku Tsuru konuşmasında öğreniyoruz. Global etkisi muazzam görünüyor.

- Buggy ise serideki belki de en ciddi konuşmasını yapıyor ve tanrı mertebesindeki iki adama posta koyuyor. Shanks flashbacki kısa da olsa çok anlamlı çok güzeldi. Buggy "gerçek hayalimden vazgeçtim" diyor. One Piece evreninde One piece'den daha önemli bir şey varsa o da insanların hayalleri ve arzularıdır.

Bugün de Buggy'e içiyoruz. Sırf kırmızı burunlu korkak birisi diye bunu görmezden gelemeyiz.
Korsan kral olmak istiycen bide korkak olacan buggy konuşma yaparken mihawk ile crocodile terliyordu.

@ch3rlo reis özellikle Shanks konusundaki çıkarımlarını hayretle okuyorum :D çıkarımların kaynağını az çok tahmin edebiliyorum ama yine de sormak istiyorum; Shanks'ın One Piece hakkında en çok şeyi bilen tayfadan biri olmasına ve ona ulaşım yollarını en iyi bilenlerden olmasına rağmen çocuk yaşta ona ulaşmayı günü gelene kadar erteleme kararı almasını nasıl Kaido ve BM'ye bağladın ? :D
Abdülshanks kardeşim, çıkarımlarımın kaynağına kadar inmişsin bakıyorum. Tebrik ederim. Kaynağa inmene rağmen hala soruyorsun bir de :D

Shanks'ın hazine ve joyboy hakkında kuvvetli tahminleri var gibi duruyor, birebir bildiğini hiçbir şekilde sanmıyorum. Biliyor olması, bunu ona tayfasının anlattığı anlamına gelir ki bizim bildiğimiz, Luffy'nin "duymak değil görmek istiyorum" demesinden etkilenen Shanks'ın karakterine ters olur. O da tayfadan duymak istememiştir.

Çocukken güç olarak hazır değildi diye geçebiliriz, ama hadi hazineyi almaya gidelim diye kk olma duyurusu yapan adamın buna çok bariz niyetinin olduğunu söyleyebiliriz. Bu duyuruyu yapmak için ise Kaido ve BM'nin düşüşü beklemesini ve düştükleri gibi de hadi almaya gidelim demesini yeni bir veri çıkana kadar başka şeye de bağlayamayız.
Adam yıllardır yonko, dünyanın en güçlü dört korsanından biri ve bu hazineyi de istiyormuş. Ama bu dört korsandan birileri düşene kadar da hiçbir hamle yapmamış ve ikisi düşer düşmez de hadi alalım diyor. Bu sana göre bir "böyük oyun" olabilir, ama gayet de onların düşüşünü beklemiş oluyor Shanks. Korktuğu için mi bekledi, çekindiği için mi yoksa duyduğu joyboy hikayeleri ile bağlantılı olarak mı bekledi bilemiyoruz. En görünenni iki büyük rakibinin ortadan kalkmış ve yerlerini de çaylakların almış olması. :D

Çünkü beyaz ve bıyık :oops:
çok doğru. helal olsun.

Korsan kral olmak istiycen bide korkak olacan buggy konuşma yaparken mihawk ile crocodile terliyordu.
Bunun cevabını vermiş zaten. Kimseyi yenmek zorunda değil. Hazineyi bulması gerekiyor. Bu fikrine katılıp katılamama aynı konu ama sonuç olarak derin anlamı olan güzel bir konuşma yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık