@ch3rlo @Master of Puppets
Bu hasır şapka takanlardan ne çekti bu adam? Şurada kalbi acımayan insan var mıdır?
Bu hasır şapka takanlardan ne çekti bu adam? Şurada kalbi acımayan insan var mıdır?
T-Bone kendisi karşılık vermek istememiştir. Malum masumlara en ufak bir zarar gelmesini bile istemeyen birisiydi.Yalnız t-bone yi öldüren adamın tipine bakınca nasıl öldürmüş diyorsun. Çok zayıf geldi bana
Shanks şımartılmış Buggy üvey evlat muamelesi görmüş. Roger’cı olsam bile bu konuda Roger eksi yedi ne yazık ki.@ch3rlo @Master of Puppets
"Canım sıkılıyor yhaa.s.s.s" diye East Blue'ya kadar gelmesini biliyordu ama, istedi mi çok güzel dövüşüyor ezeceğine gözü kesiyorsa. xDGücünden tereddüt etmemiş Mihawk. Buggy'e sen istiyorsun diye mi savaşacağım demiş.
Mihawk'a artı yazdı.
Kaido ve BM den itibaren eski nesli temizliyor eğer o üçü o adada toplanirsa akla ilk gelen onların da selasinin okunması.Olayı Sengoku'nun öğrenmesi Arıkovanının daha da karışacağının bir göstergesi oldu bence. Sengoku, Garp'ı bu şartlar altında asla yalnız bırakmaz normalde. O yüzden Sengoku'nun Tsuru'yla birlikte yola çıktığını farz etmek çok da yanlış olmaz artık. Bu durumda olaylar nasıl gelişir, nereye evrilir onu düşünmek lazım. Bu üçlü ya orada gömülecek ya da Bb'yi gömüp geri dönecek. Size hangisi makul geliyor ?
Mihawk daha fazla güç gerekiyor diyorsa Cross Guild'e başka isimlerin katılmasının an meselesi olduğunu da düşünebiliriz. Weevil ve Doflamingo buraya çok yakışırdı.
Devrim ordusu tarafına diyecek bir şey yok. Tam bir rezalet, tam bir facia.. Sadece Dragon'dan ibaret saymak istiyorum o kısmı.
Bölümde kayda değer bir şey yok. Kötüye bastım.
Roger'a eksi yazmayan olay mı var ?Shanks şımartılmış Buggy üvey evlat muamelesi görmüş. Roger’cı olsam bile bu konuda Roger eksi yedi ne yazık ki.