Hadi len oradan, senin gözlerin bozukturYok lan yahudiler çirkin oluyor. Sabo üstün ırk gibi yakışıklı adam.
Hadi len oradan, senin gözlerin bozukturYok lan yahudiler çirkin oluyor. Sabo üstün ırk gibi yakışıklı adam.
Yakın zamanda full testten geçtim biliyorsun. Gözlerim canavar gibidir...Hadi len oradan, senin gözlerin bozuktur
OSen Sabo'ya yahudi mi diyorsun
Aynen öyle ciddi ciddi ayarı vermiş irade konusunda. SODA onu ağlak vs de çizse adam harbi gerçek korsan vasfını hiç kaybetmiyor.Buggy, Crocodile ile Mihawk'a ayarı vermiş. İrade olarak daha önde imiş. Siz kendinize korsan mı diyorsunuz demiş resmen.
Böyle bilmediğimiz özel bir sebebi varsa bir şey diyemem.Kaptanı demiştir ki ben ponelerden okudum Oden gibi ölümsüz adam Kaido düşmeden op bulmak için harekete geçme demiştir.Shanks Kaido yenilmez diye söylediğini sanıyordur halbuki devamını dememiştir Shanks’in bu sıra harekete geçmesi domino etkisi gibi kehaneti gerçekleştirecektir.
ooo büyük oyun çözülüyor bakıyorumİyi denemişsin ama olmamış.
Buggy büyük oynuyor hemen Buggy lobisi kurmak lazım yatırımlıkBuggy, Crocodile ile Mihawk'a ayarı vermiş. İrade olarak daha önde imiş. Siz kendinize korsan mı diyorsunuz demiş resmen.
Yorumu gören Oda: yav ne yapacan Dragon Mihawk Shanks falan al işte buggy oku.Komik eğlenceli falan hem dragon un nesini cizeyim serideki en büyük isyancı,hükümetin en büyük düşmanı,garp ın oğlu Luffy nin babası yani çok önemli biri değil 50 senedir cizdigim serideki bu kadar önemsiz biri olduğu için deginmiyorum al Buggy var oku işte.Şu seriye Dragon kadar ketum bir adam gelmemiştir sanırım. Karakteri hakkında hiç ışık yok, Mihawk'ı bile az buçuk çözdük.