Zoro T-Bone haberini okuduktan sonra. Ercan Saatçiden "Bütün gazetelerde manşetten vermişler, meğer denizciymişsin de seni şehit etmişler" şarkısını dinlemiş.
T-Bone o kadar çapsız değildi. Bu yüzden Zoro gibi bir karakterin zaman atlaması öncesi bile olsa Kakudan önce yendiği rakibinin nasıl biri tarafından öldürüldüğünü merak ediyordum. Gel gör ki baya baya yaşlı gariban bir sivil öldürmüş. Oda buradan da ekmek çıkarır ileride.
Spoiler yorumlarında da yazdım ama Buggy'nin daha önceki bölümlerde olduğu gibi dayak sahneleri komediden çok vahşet içeriyor.
Buggy bildiğin işkence odasında vahşeti yaşıyor
Coroco'nun kancasında kan da var sanırım.
Mihawk'a bu haller hiç yakışmıyor. Önce uzun bi aradan sonra beni kovalıyorlar hava ne kadar da güzel ya falan diyordu. Sonra Croco'nun teklifini kabul etti.
Seviyesi her zaman muallaktaydı. Mihawk'ın ödül tahminin de eğer yonkou'ya yakın gücü varsa ödülü 3 milyardan az olamaz diyordum. Ödülü gerçekten de o civarda çıktı. Ama Mihawk bizi şüphelendimeye devam ediyor. Tamam KK olmak veya imparator olmak gibi bir hedefi olmayabilir ama Croco'yu geçtim onun olduğu bölümde ona karşı Buggy irade dersi veriyor adeta. Buggy'nin komedi sahneleri genelde sıkmıştır beni. Ama Oda kafasına koymuş Buggy One Piece sonuna kadar taşıyacak. Mihawk ve Coroco da sayesinde oraya sürüklenecek. : ))
Shanks Buggy hastalandığında dostunu yalnız bırakmayıp, üzülme ileride kendi gemimizle gideriz demişti. Belki ayrı gemilerde olacaklar. Ama Shanks gerçekten de çok uzak geleceği görüyor : ))
Gözüken onca karaktere rağmen bölüm yavan kalmış. En azından Sabo'nun ağzından ufacık da olsa bir bilgi verebilirdi.