Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1082: Gidelim ve Onu Alalım!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 122 51.7%
  • Orta

Kullanılan: 61 25.8%
  • Kötü

Kullanılan: 53 22.5%

• Kullanılan toplam oy
    236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işin sana bana göresi yok. Kurgusal eserde sevilen bir karakterin eser içerisinde yaptığı şeyleri, gerçek hayatla bağdaştırıyorsun. Bunu derken de profilinde çocuk katili adamın profili var. Dediğin tutarlı mı sence? Ne diyeyim şimdi sana, çocuk katili fanı mı? Mantıklı mı böyle bir yaklaşım?
Bak şimdi ben şöyle bir ifadede bulunmuşum.
Amiraller ali menfaatler için aşırılığa kaçınca normal görüldüğünde aynı şeyin benzeri gerçek hayatta yadırganırsa biraz tezatlık ararım.
Bana desen ki falanca mevzuyu iki tarafta da normal görüyor musun? Evet dersem ya da hayır dersem tezatlık olmaz ama birini evet mantıklı olan budur diye savunup diğer tarafta reddedersem tezatlık olur. Ben kimseyi töhmet altında bırakacak bir ifadede bulunmadım eş güdümde düşünmeye davet edecek şekilde ifadede bulundum. Karakteri sevmekle onun her yaptığını savunmak arasında fark vardır. Misal Akainu'nun Ohara'da yaptığını savunan çok kişi gördüm. Hadi gerçek hayatta benzer bir durumda kurban olan kişi yakınımız olsun da öyle düşünelim. Herhangi birine hakaret ya da suçlama yapmadan gayet normal bir şekilde fikrimi beyan ettim.

insan sonuçta ilkel dürtülere sahip. Herkes potansiyel suçlu olabilir. Bizi durduran kanunlar olmasaydı bilinçaltımızda neler geçiyor herkes kendisinin farkındadır. Ha ben, Luccideki soğunkanlılık,ciddilik konusunda evet Lucci gibiyim ama henüz katil seviyesine gelemedim. Mülteciler yüzünden o noktaya götürüyorlar bizi. :)
şaka bir yana luffy ile ilgili çok güzel bir analizi vardı bir arkadaşın bu forumda şu an onu arıyorum bulabilirsem atacağım.

Teach terör eylemleri yapıyor. Teach fanları için de birkaç yorum alabilir miyiz peki senden?

Bana desen ki falanca mevzuyu iki tarafta da normal görüyor musun? Evet dersem ya da hayır dersem tezatlık olmaz ama birini evet mantıklı olan budur diye savunup diğer tarafta reddedersem tezatlık olur. Ben kimseyi töhmet altında bırakacak bir ifadede bulunmadım eş güdümde düşünmeye davet edecek şekilde ifadede bulundum. Karakteri sevmekle onun her yaptığını savunmak arasında fark vardır. Misal Akainu'nun Ohara'da yaptığını savunan çok kişi gördüm. Hadi gerçek hayatta benzer bir durumda kurban olan kişi yakınımız olsun da öyle düşünelim. Herhangi birine hakaret ya da suçlama yapmadan gayet normal bir şekilde fikrimi beyan ettim.

One Piece kendi içinde kuralları olan, fiziği mantığı vicdanı olan bir seri. Oranın ahlak değerleri ile burası aynı değil ki birebir yorum yapalım.

Ohara olayı gerçek hayatta olsa savunulur mu diyorsun, benzerinin yapılmışı var. Naziler Yahudilere karşı bu suçları işlediler. Ohara'yı savunan herhangi birisi bunu savunur mu mesela forumda gördüğün?

Ohara'yı savunuyor bu böyledir vs. ifadeleri sıkıntılı oluyor. Çünkü net bir doğruluğu olmadığı gibi, karşı tarafı töhmet altında bırakır.

One Piece okuyucuları arasında Kaido fanları var, Akainu bu karakterlerin içinde çok soft kalıyor. Sen niye şimdi belirli bir zümreyi hedef alıp iğneleme yapıyorsun, bayağı saçmaladın.

Teach terör eylemleri yapıyor. Teach fanları için de birkaç yorum alabilir miyiz peki senden?
%100 böyle olacak diye bir şey yok. Ben sadece bazı insanların yansımasıdır karakterler dedim. Oda üzerinden de örnek verdim.
Mangakadaki sapıklık mesela eserinde görülebiliyor.

Shanks şımartılmış Buggy üvey evlat muamelesi görmüş. Roger’cı olsam bile bu konuda Roger eksi yedi ne yazık ki.
Sen mi Roger’cısın hiç güleceğim yoktu. :D Roger’cı olarak sabah akşam Garp övüyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Dof fanları paralelci olur mu?
Dof fanları Barcelona gibi top oynar böyle şeylere ihtiyaçları yoktur. :) Sen mi yapmıştın bana o yorumu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 60)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık